099

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016

Filled Under: ,

Προκήρυξη Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley Παίδων-Κορασίδων (Κ 16)

Η Ε.Ο.ΠΕ. έχει εκδώσει την Προκήρυξη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley 2016 για τις Κατηγορίες, Παίδων-Κορασίδων (Κ 16).
Από τα τουρνουά που θα διοργανωθούν θα αναδειχθούν οι ομάδες που θα εκπροσωπήσουν την Ένωσή μας στους Τελικούς του Πρωταθλήματος Beach Volley Παίδων-Κορασίδων Κ 16, που θα γίνει 29-31 Ιουλίου 2016 στην Αθήνα.

Οι τελικοί της Περιφέρειας θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 24 Ιουλίου 2016.

Παρακαλούμε, το συντομότερο δυνατόν, να μας γνωρίσετε, αν υπάρχει εκδήλωση ενδιαφέροντος από το Σωματείο σας, μόνο ή σε συνδυασμό με άλλο Φορέα (Τοπική Αυτοδιοίκηση, Ιδιώτης, Εταιρεία κλπ), για τη διοργάνωση τουρνουά Beach Volley, Juniors Regional (OPEN ή FINAL), σε συνεργασία με την Ένωσή μας.
 Για την καλύτερη ενημέρωση, σας επισυνάπτουμε την φόρμα έγκρισης, καθώς και το συνοπτικό συμφωνητικό ανάληψης ανεξάρτητης διοργάνωσης.
 Οι αναλυτικοί όροι συνδιοργάνωσης θα κοινοποιηθούν, μόλις εκδοθούν από την ΕΟΠΕ. Παρακαλούμε για την μελέτη και εφαρμογή της Προκήρυξης, που μπορείτε να την κατεβάσετε από το blog της Ένωσης.
 Για κάθε επιπλέον πληροφορία και συνεννόηση, μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά στην Ένωσή μας. Επιμέλεια: panos Thrakiotis

 e-mail:  pthrakiotis@mail.com
Διαβάστηκε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com