ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Προκήρυξη Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley Παίδων-Κορασίδων (Κ 16)

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016

Η Ε.Ο.ΠΕ. έχει εκδώσει την Προκήρυξη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley 2016 για τις Κατηγορίες, Παίδων-Κορασίδων (Κ 16).
Από τα τουρνουά που θα διοργανωθούν θα αναδειχθούν οι ομάδες που θα εκπροσωπήσουν την Ένωσή μας στους Τελικούς του Πρωταθλήματος Beach Volley Παίδων-Κορασίδων Κ 16, που θα γίνει 29-31 Ιουλίου 2016 στην Αθήνα.

Οι τελικοί της Περιφέρειας θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 24 Ιουλίου 2016.

Παρακαλούμε, το συντομότερο δυνατόν, να μας γνωρίσετε, αν υπάρχει εκδήλωση ενδιαφέροντος από το Σωματείο σας, μόνο ή σε συνδυασμό με άλλο Φορέα (Τοπική Αυτοδιοίκηση, Ιδιώτης, Εταιρεία κλπ), για τη διοργάνωση τουρνουά Beach Volley, Juniors Regional (OPEN ή FINAL), σε συνεργασία με την Ένωσή μας.
 Για την καλύτερη ενημέρωση, σας επισυνάπτουμε την φόρμα έγκρισης, καθώς και το συνοπτικό συμφωνητικό ανάληψης ανεξάρτητης διοργάνωσης.
 Οι αναλυτικοί όροι συνδιοργάνωσης θα κοινοποιηθούν, μόλις εκδοθούν από την ΕΟΠΕ. Παρακαλούμε για την μελέτη και εφαρμογή της Προκήρυξης, που μπορείτε να την κατεβάσετε από το blog της Ένωσης.
 Για κάθε επιπλέον πληροφορία και συνεννόηση, μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά στην Ένωσή μας. Επιμέλεια: panos Thrakiotis

 e-mail:  pthrakiotis@mail.com
Διαβάστηκε

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ