ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΣΕΖΟΝ 2015-2016 (Ακαδημία Α.Σ. Έβρος Σουφλίου)

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016

Στη δημοσίευση αυτή θέλουμε εν συντομία να σας παρουσίασουμε τις δράσεις της ακαδημίας μας τη σεζόν 2015-2016.
Σαν πρώτο επίτευγμα της ακαδημίας μας θα θέλαμε να αναφέρουμε την ένταξη της ακαδημίας μας στο δίκτυο ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ.
 Ένα δίκτυο με πολλές ομάδες από όλη την Ελλάδα, αλλά και από την Κύπρο. Η ακαδημία μας συμμετείχε σε 3 τουρνουά ομάδων του νομού Έβρου και σε 1 τουρνουά ομάδας από τον νομό Ροδόπης.
Όλα τα τμήματα της αγωνίστηκαν σε δεκάδες φιλικούς αγώνες με ομάδες του νομού μας. Το παιδικό μας τμήμα αγωνίστηκε στο παιδικό πρωτάθλημα του νομού μας.
Με μεγάλη μας χαρά κάναμε πραγματικότητα και με μεγάλη επιτυχία το 1ο Τουρνουά Αλληλεγγύης στο στάδιο μας, που ίσως είναι και η πρώτη φορά που διοργανώνεται ένα τέτοιο τουρνουά στο γήπεδο μας.
Με ακόμη μεγαλύτερη χαρά η ακαδημία μας έλαβε μέρος στο ετήσιο τουρνουά της ΠΑΕ ΑΕΚ που πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΑΕΚ στην Αθήνα.
 Θα θέλαμε, τελειώνοντας, να δώσουμε θερμά συγχαρητήρια σε όλους αυτούς που συνέβαλαν έτσι ώστε αυτή η πρώτη χρονιά να είναι τόσο πλούσια σε εκδηλώσεις και αγώνες.
Σε όλους αυτούς τους μικρούς μας αθλητές που δείχνουν ότι υπάρχει και θέληση και ποιότητα στην ακαδημία μας, καθώς και σε όλους τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην ακαδημία μας. Τέλος ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας και τους συγχαίρουμε που βρίσκονται δίπλα σε όλα αυτά τα παιδιά.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με μεγάλη όρεξη και διάθεση για την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν. Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές μας, τους προπονητές μας, τους γονείς των παιδιών καθώς και σε όλους εσάς καλό καλοκαίρι με υγεία, χαρά και ευημερία.
Εις το επανιδείν!!!
Εκ του Δ.Σ.
Επιμέλεια: panos Thrakiotis
e-mail:  pthrakiotis@mail.com
Διαβάστηκε

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ