ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΟΡΕΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ

Κυριακή, 29 Μαΐου 2016


Η Διοίκηση του Ορέστη με έκδηλη ικανοποίηση είναι στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του Συλλόγου, για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017, με τον καταξιωμένο πλέον και ως προπονητή Γιώργο Αραμπατζή, μετά από συμφωνία μαζί του.
Ως γνωστόν πέρυσι (2015 – 2016) ο παραπάνω προπονητής, παρά τις ποικίλες αντιξοότητες κατάφερε με τη δουλειά του να φθάσει και να διατηρήσει την ομάδα σε υψηλό επίπεδο αγωνιστικότητας και ανταγωνιστικότητας μέχρι το τέλος της σεζόν.
Ο δυνατός λόγος για τον οποίο ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα, όπως δήλωσε ο ίδιος, είναι ότι η Διοίκηση του παρείχε ως ισχυρό κίνητρο : την απεριόριστη εμπιστοσύνη προς πρόσωπό του και ως προπονητή αλλά και ως άνθρωπο, τη διαβεβαίωση για επιδίωξη, με κάθε θεμιτό μέσο, υψηλών στόχων για τη νέα περίοδο και την πραγματοποίηση με τη συμβολή του Δήμου μιας βασικής προϋπόθεσης, που είναι η ανακατασκευή του άθλιου σήμερα χλοοτάπητα του Δημοτικού μας Σταδίου.
Λαμβάνοντας υπόψη του τις εγγυήσεις αυτές του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, ανεπιφύλακτα αποδέχθηκε τη συνεργασία αυτή υποσχόμενος ότι και από μέρους του θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό, ώστε η Ομάδα να βρεθεί σε ποδοσφαιρικούς δρόμους αντάξιους της ιστορίας της.
Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη, υπομονή και επιμονή ώστε να στεφθεί με επιτυχία το έργο που αναλαμβάνει!Επιμέλεια: panos Thrakiotis

e-mail:  pthrakiotis@mail.com Διαβάστηκε

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ