ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΚΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΗΣ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ

Σάββατο, 28 Μαΐου 2016

Σημαντικές εμπειρίες για το μέλλον αποκόμισαν οι αθλητές της Εθνικής εφήβων της ενόργανης γυμναστικής, που πραγματοποίησαν θετική εμφάνιση στον προκριματικό της κατηγορίας τους, με τον οποίο άνοιξε η αυλαία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανδρών - εφήβων, στη Βέρνη (25-29 Μάιου 2016). 
 Οι νεαροί Έλληνες πρωταθλητές (Άγγελος Κοντεσίδης, Γιώργος Προβιάς, Απόστολος Κανέλλος, Στέφανος Τσολακίδης, Γιώργος Κελεσίδης) παρουσίασαν δείγματα του ταλέντου τους στην “PostFinance Arena”, παρά την έλλειψη εμπειρίας, αφού για την πλειοψηφία τους αυτή ήταν η πρώτη συμμετοχή σε μια διοργάνωση τέτοιας εμβέλειας.
 Ο ‘’βενιαμίν’’ της διοργάνωσης και αθλητής μας Κελεσίδης Γεώργιος αγωνίστηκε σε (3) όργανα συγκεκριμένα: στον ίππο με λαβές, στο έδαφος και στους κρίκους.
Η προσπάθειά του, παρά τις δύσκολες συνθήκες που προπονείται, ανταμείφθηκε με την συμμετοχή του στην διοργάνωση, παρά το νεαρό της ηλικίας του και την αξιοπρεπή εμφάνισή του.
Συγχαρητήρια στην ομάδα, στους προπονητές Μπαξεβανίδη Δημήτριο, Ζαχαριάδη Ιωάννη, Μυλώση Δημήτριο, Δημήτρη Ράπτη, όπως επίσης τους Διεθνείς κριτές Μπουτάκη Ελευθέριο και Προβιά Νίκο για το έργο και την στήριξή τους.


 Επιμέλεια: panos Thrakiotis

e-mail:  pthrakiotis@mail.com
Διαβάστηκε

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ