ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γκιρτζίκης : Η δυναμική της παράταξής μας είναι πολύ μεγάλη -Θα είμαι και πάλι υποψήφιος

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016

Αποφασισμένος να «κατέβει» και αυτή τη φορά ως υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ τόνισε ο Γιώργος Γκιρτζίκης στην ομιλία του στη χθεσινή συνάντηση που είχε με εκπροσώπους των Ενώσεων που τον στηρίζουν.
 Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ελληνικής ομοσπονδίας ανέφερε ότι η ΕΠΟ και κατ’ επέκταση το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να παραμείνει στα χέρια των Ενώσεων και να μην γίνουν αλλαγές που θα το φέρουν σε εκείνα των μεγάλων ομάδων.
 «Δεν αλλάζει τίποτα στην απόφασή μου να είμαι υποψήφιος, παρά τα όσα ανούσια γράφονται και λέγονται και τον πόλεμο που δέχομαι. Γίνεται αντιπολίτευση στη διοίκησή μας και τα δημοσιεύματα κάνουν κακό στο ποδόσφαιρο. Δέχομαι καταγγελίες και μου ασκούν πιέσεις, ενώ σε κάποιους από εμάς έκαψαν τις περιουσίες μας. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κοιτάζω το έργο μου στην ΕΠΟ.
 Η δυναμική της παράταξής μας είναι πολύ μεγάλη και το βλέπετε»,
ανέφερε και συνέχισε: «Έχει κακούς συμβούλους που τον οδηγούν σε λανθασμένες αποφάσεις. Δεν πρόκειται όμως να κάνω άλλη υποχώρηση κι αυτή που έγινε για τη διεξαγωγή του τελικού είναι η τελευταία».
 Τέλος σχολίασε για τις σχέσεις της ΕΠΟ με την UEFA και τη FIFA: «Οι εκλογές της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας θα γίνουν τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα κι αυτό δείχνει τις σχέσεις που έχουμε. Και με την ευκαιρία θέλω να πω ότι αν ο Θόδωρος Θεοδωρίδης είναι υποψήφιος, τότε θα εκλεγεί πρόεδρος της UEFA», κατέληξε.


Επιμέλεια: panos Thrakiotis

e-mail:  pthrakiotis@mail.com Διαβάστηκε

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ