099

Σάββατο, 28 Μαΐου 2016

Filled Under: ,

Έκλεβαν μεταλλικά αντικείμενα από αποθήκες του ΟΣΕ και οικήματα του Δήμου Σουφλίου

Εξιχνίαση κλοπής μεταλλικών αντικειμένων
Συνελήφθησαν 2 ημεδαποί
Εξιχνιάστηκε ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, υπόθεση κλοπής μεταλλικών αντικειμένων από αποθήκες του Ο.Σ.Ε. και οικήματα του Δήμου Σουφλίου, που διαπράχθηκε, χθες (27-5-2016) το μεσημέρι, στην περιοχή του Έβρου.
Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν την ίδια ημέρα, σε αγροτική περιοχή του Έβρου, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 34 και 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες, διότι λίγη ώρα νωρίτερα, αφαίρεσαν μεταλλικά αντικείμενα από οικήματα του Δήμου Σουφλίου, που βρίσκονται σε αγροτική περιοχή του Έβρου.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο του 34χρονου, βρέθηκαν διάφορα μεταλλικά αντικείμενα τα οποία, όπως προέκυψε, είχαν αφαιρέσει οι δράστες από αποθήκες του Ο.Σ.Ε. στο νομό Έβρου.
Κατασχέθηκαν όλα τα παραπάνω αφαιρεθέντα αντικείμενα προκειμένου να αποδοθούν στους δικαιούχους τους.
Επίσης κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και ένα διαρρηκτικό εργαλείο.
Σημειώνεται ότι ο οι δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού.


Συνελήφθησαν 2 ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις του νόμου περί όπλων
Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 2 πιστόλια (κρότου – αερίου), 1 σπρέι πιπεριού και 16 φυσίγγια
Συνελήφθησαν χθες (27-5-2016) το μεσημέρι, σε χωριά της Ροδόπης, από αστυνομικούς της Ομάδας Κρατικής Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 25 και 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις του νόμου περί όπλων.
Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, σε χωριό της Ροδόπης, οι αστυνομικοί, συνέλαβαν τον 25χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία του, εντόπισαν 1 πιστόλι κρότου – αερίου, 1 σπρέι πιπεριού, 12 φυσίγγια κρότου – αερίου και 1 γεμιστήρα, τα οποία κατασχέθηκαν.
Στη δεύτερη περίπτωση, σε άλλο χωριό της Ροδόπης, οι παραπάνω αστυνομικοί, συνέλαβαν τον 20χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1 πιστόλι κρότου, 4 φυσίγγια κρότου – αερίου και 1 γεμιστήρα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.


Επιμέλεια: panos Thrakiotis
e-mail:  pthrakiotis@mail.com
Διαβάστηκε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com