099

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016

Filled Under: , ,

ΠΑΡΑΣΧΟΥΔΗΣ: ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ

Η  ένταση πάνω στον αγώνα έφερε και  κουβέντες που στο τέλος ο προπονητής της  ΑΕΔ  Μπάμπης Παρασχούδης θέλησε να  ζητήσει δημόσια συγνώμη από τις ομάδες ,Ορφέα Ξάνθης και Δόξας Προσκυνητών.
 Αυτά είπε στο τέλος του αγώνα  ο προπονητής της ΑΕΔ
"Συγχαρητήρια στον Ηρακλή που έπαιξε  μέχρι το τέλος το παιχνίδι , συλλυπητήρια  στις άλλες δυο ομάδες ,έτσι να προχωράνε μπράβο τους!!"

Ο προπονητής της Α.Ε.Δ  Μπάμπης Παρασχούδης  σε τηλεφωνική επικοινωνία   δήλωσε στο thrakiotis.com

Μπάμπης Παρασχούδης:
Πάνω στην ένταση  και στο τέλος του παιχνιδιού  Ηρακλής Καβάλας -Α.Ε.Διδυμοτείχου έκανα μια δήλωση που έχει σχέση με τις ομάδες  Ορφέας Ξάνθης  και Δόξας Προσκυνητών .
Θέλω να ζητήσω συγνώμη για αυτήν τη δήλωση ,οι άλλες δυο ομάδες που βγαίνουν στη Γ΄εθνική είναι άξιες και ικανές τις εύχομαι καλή επιτυχία ,καλή πορεία στη Γ εθνική και μακάρι να κρατηθούν εκεί και να αναδείξουν ταλέντα που θα βοηθήσουν το ποδόσφαιρο.
Εμείς οι προπονητές που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο δεν πρέπει να κάνουμε τέτοιες δηλώσεις που μαυρίζουν την ψυχή το μυαλό όλων των ανθρώπων που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο.

              .......................................................................................................


Μετά το τέλος του παιχνιδιού ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ -  Α.Ε.Δ   2-2  δήλωσε:

Δεν θα πω γι αυτό το παιχνίδι ,θα πω γι αυτήν τη χώρα ,πολύ ωραίο ήλιο ,ωραίες ακρογιαλιές πάρα πολύ ωραία φύση,η αξιοκρατία επικρατεί  σε όλη τη χώρα σε όλο της το μεγαλείο , μας έχει πάρει κατηφόρα δεν το έχουμε καταλάβει σε όλα τα επίπεδα.
Αν είναι δυνατόν σε  αυτό το ερασιτεχνικό  ποδόσφαιρο εδώ να υπάρχουν τέσσερις ομάδες   ,να ξεχωρίζει μια για την ψυχή , για τον τρόπο που παίζει να τα δίνει όλα και να υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι αυτήν την ομάδα δεν την αφήνουν να σκαρφαλώσει εκεί που της αξίζει .
Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου  την διοίκηση που μου εμπιστεύτηκε την τεχνική ηγεσία ,να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές  για την δύναμη που δείξανε και το ευχάριστο ταξίδι που μου πρόσφεραν ,να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο που μας υποστήριξε σε όλα τα παιχνίδια.
Συγχαρητήρια στον Ηρακλή που έπαιξε  μέχρι το τέλος το παιχνίδι , συλλυπητήρια  στις άλλες δυο ομάδες ,έτσι να προχωράνε μπράβο τους!!

Το βίντεο με της δηλώσεις του Μπάμπη Παρασχούδη απο το "kavala pame gipedo"Επιμέλεια: panos Thrakiotis

e-mail:  pthrakiotis@mail.com
Διαβάστηκε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com