ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Βαγγέλης Πουλιλιός:Η μόνη λύση είναι η συνδρομή του στρατού

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016

Τη συνδρομή του Ελληνικού Στρατού έχει την πρόθεση να ζητήσει ο δήμαρχος Σουφλίου Βαγγέλης Πουλιλιός, προκειμένου να γίνει η αποκατάσταση των εδαφών καλλιεργήσιμων εκτάσεων, όπου μετά από τα τελευταία πλημμυρικά φαινόμενα προκλήθηκαν κρατήρες από την ένταση των ορμητικών νερών και επιχωματώσεις από φερτά υλικά.
 Ο αριθμός των εκτάσεων αυτών στο δήμο εκτιμάται ότι αγγίζει τα πέντε χιλιάδες στρέμματα, τα οποία παραμένουν ακαλλιέργητα αφού καμία εργασία αποκατάστασής τους δεν έχει προχωρήσει.
 Το γεγονός αυτό, σύμφωνα με τον κ. Πουλιλιό, αποδίδεται στην ανυπαρξία σχετικής εισήγησης από πλευράς υπηρεσιών της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή οι χρηματοδότηση του έργου απομάκρυνσης φερτών υλικών και αποκατάστασης από το Ταμείο Αλληλεγγύης.
 «Όλα τα αρμόδια υπουργεία που επισκέφθηκα πρόσφατα  έδωσαν την ίδια απάντηση όπως και ότι δεν υπάρχουν χρήματα, ακόμη και για την αποκατάσταση αντλιοστασίων και δικτύων διανομής νερού στον κάμπο όπως και κατεστραμμένων καναλέτων» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πουλιλιός υπογραμμίζοντας πως «Η μόνη λύση είναι η συνδρομή του στρατού, ώστε άμεσα οι αγρότες να μπορούν και πάλι να καλλιεργήσουν τα χωράφια τους».
 Πηγή: ert.gr, Δήμητρα Παρασκευοπούλου

 
tasportisthrakis@gmail.com

Διαβάστηκε
e-mail:  pthrakiotis@mail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ