ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 27-5-16

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016

Σύλληψη διακινητή ο οποίος διευκόλυνε την είσοδο στη χώρα σε 4 μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθη χθες (26-5-2016) το μεσημέρι, σε αγροτική περιοχή του Σουφλίου Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης , 30χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αφγανιστάν, ο οποίος διευκόλυνε την είσοδο στη χώρα σε τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Ιράν.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 30χρονο, διότι, όπως προέκυψε, αρχικά μετέφερε, παράνομα, με πλαστική βάρκα, από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο, τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες, ενώ στη συνέχεια τους καθοδηγούσε πεζός στο εσωτερικό της χώρας.
Κατασχέθηκε ένα (1) κινητό τηλέφωνο.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.

Συνελήφθησαν 10 ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις του νόμου περί όπλων
Οι 3 από τους δράστες κατηγορούνται επίσης για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων
Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 8 πιστόλια (κρότου – λάμψης - αερίου), 2 περίστροφα (κρότου – λάμψης), 6 κυνηγετικά όπλα, 1 πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων, πλήθος φυσιγγίων και 27 φωτοβολίδες
Συνελήφθησαν χθες (26-5-2016) τις μεσημβρινές ώρες, στους νομούς Καβάλας, Ροδόπης και Έβρου, στο πλαίσιο συστηματικών ερευνών, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Καβάλας, Ροδόπης, Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας, δέκα (10) ημεδαποί, ηλικίας 78, 72, 55, 55, 53, 47, 35, 32, 29 και 28 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις των νόμων περί όπλων. Οι τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 78, 72 και 35 ετών, κατηγορούνται επίσης για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων.
Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, σε χωριό του Έβρου, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, συνέλαβαν τον 72χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία του, εντόπισαν 1 πιστόλι κρότου – λάμψης, 57 φυσίγγια κρότου – λάμψης, 2 φωτοβολίδες και 1 γεμιστήρα.
Στη δεύτερη περίπτωση, σε επαρχιακή οδό της Αλεξανδρούπολης, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν τον 53χρονο, διότι εντόπισαν στην οικία του 1 πιστόλι κρότου – λάμψης, 10 φυσίγγια αερίου, 49 αβολίδοτα φυσίγγια κρότου, 1 γεμιστήρα και 1 θήκη μεταφοράς όπλου.
Στην τρίτη περίπτωση, σε χωριό του Έβρου, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Δικαίων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, συνέλαβαν τον 78χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία του, εντόπισαν 1 πιστόλι κρότου, 1 κυνηγετικό όπλο, 54 φυσίγγια κρότου, 25 φωτοβολίδες και 1 γεμιστήρα.
Στην τέταρτη περίπτωση, στο ίδιο χωριό, οι παραπάνω αστυνομικοί, συνέλαβαν τον 35χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία του, εντόπισαν 2 πιστόλια κρότου, 1 πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων, 2 κυνηγετικά όπλα, 5 βλήματα πολεμικού όπλου, 36 κυνηγετικά φυσίγγια, 1 πυροδοτημένο βλήμα όλμου και 3 γεμιστήρες.
Στην πέμπτη περίπτωση, σε χωριό της Καβάλας, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ελευθερούπολης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, συνέλαβαν τον έναν 55χρονο, διότι εντόπισαν στην οικία του 1 πιστόλι κρότου και 6 φυσίγγια κρότου.
Στην έκτη περίπτωση, σε άλλο χωριό της Καβάλας, οι παραπάνω αστυνομικοί, συνέλαβαν τον 47χρονο, διότι εντόπισαν στην οικία του 120 φυσίγγια κρότου - αερίου.
Στην έβδομη περίπτωση, σε έτερο χωριό της Καβάλας, οι ίδιοι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δεύτερο 55χρονο, διότι εντόπισαν στην οικία του 1 περίστροφο κρότου και 26 φυσίγγια κρότου – αερίου.
Στην όγδοη περίπτωση, σε χωριό της Ροδόπης, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, συνέλαβαν τον 29χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία του, εντόπισαν 1 πιστόλι κρότου - αερίου και 1 γεμιστήρα.
Στην ένατη περίπτωση, στο ίδιο χωριό, οι παραπάνω αστυνομικοί, συνέλαβαν τον 28χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν 1 πιστόλι κρότου – αερίου, 19 φυσίγγια κρότου – αερίου και 1 γεμιστήρα.
Στη δέκατη περίπτωση, σε άλλο χωριό της Ροδόπης, οι ίδιοι αστυνομικοί, συνέλαβαν τον 32χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία του, εντόπισαν 3 κυνηγετικά όπλα, 1 περίστροφο κρότου – αερίου, 52 φυσίγγια κρότου – αερίου και 2 πολεμικά φυσίγγια.
Κατασχέθηκαν όλα τα παραπάνω όπλα, τα φυσίγγια, οι φωτοβολίδες, οι γεμιστήρες και η θήκη μεταφοράς όπλου.
Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενήργησαν οι Υποδιευθύνσεις Ασφάλειας Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης, το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής και τα Αστυνομικά Τμήματα Ελευθερούπολης και Δικαίων.

Συνελήφθησαν 2 ημεδαποί κατηγορούμενοι για καλλιέργεια φυτών κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών
Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 5 φυτά κάνναβης, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
Συνελήφθησαν χθες (26-5-2016) σε χωριό του Έβρου και την πόλη της Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης και της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 28 και 51 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για καλλιέργεια φυτών κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών.
Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, στην Καβάλα, οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, συνέλαβαν τον 51χρονο, διότι εντόπισαν στην οικία, την κατοχή και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του, δύο (2) φυτά κάνναβης, ύψους 20 εκατοστών, πέντε (5) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 25,3 γραμμαρίων και μια (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, τα οποία και κατέσχεσαν.
Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το απόγευμα, σε χωριό του Έβρου, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν τον 28χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στην οικία του, εντόπισαν και κατάσχεσαν τρία (3) φυτά κάνναβης, ύψους από 5 έως 15 εκατοστών, έξι (6) φαρμακευτικά δισκία και πέντε (5) σύριγγες με υπολείμματα ηρωίνης.
Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενήργησαν το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης και το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.


Εξιχνίαση κλοπής από οικία σε χωριό του Έβρου
Συνελήφθησαν 4 ημεδαποί
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, κλοπή από οικία, που διαπράχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 25-5-2016, σε χωριό του Έβρου.
Συνελήφθησαν χθες (25-5-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε επαρχιακή οδό του Διδυμοτείχου, από τους παραπάνω αστυνομικούς, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 31, 30, 23 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες, διότι, όπως προέκυψε, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέβησαν στους Μεταξάδες Έβρου, όπου διέρρηξαν οικία και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της μία (1) τηλεόραση.
Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε η αφαιρεθείσα τηλεόραση, η οποία κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο της.
Κατασχέθηκαν επίσης το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο των δραστών και δύο (2) διαρρηκτικά εργαλεία.
Σημειώνεται ότι οι δράστες, ηλικίας 30 και 23 ετών, έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου.

Σύλληψη ημεδαπού για καλλιέργεια φυτών κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών
Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 33 φυτά κάνναβης, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και κλώνοι κάνναβης σε κατάσταση αποξήρανσης
Συνελήφθη χθες (25-5-2016) το πρωί, σε χωριό της Ροδόπης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 56χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για καλλιέργεια φυτών κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι εντόπισαν στην οικία του, μεταξύ άλλων και κατέσχεσαν :
  • 33 φυτά κάνναβης, ύψους από 0,35 έως 1,82 μέτρων
  • 1 νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 42,4 γραμμαρίων
  • κλώνους κάνναβης σε κατάσταση αποξήρανσης, βάρους 21,3 γραμμαρίων
  • 4 αυτοσχέδια τσιγάρα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό
  • 2 σκαπτικά εργαλεία
  • 2 λάστιχα ποτίσματος
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής.Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  pthrakiotis@mail.com Διαβάστηκε

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ