099

Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015

Filled Under: ,

Πρέπει να παλέψουμε σκληρά για να τελειώσουμε με τα κατεστημένα στην Ελλάδα


Τσίπρας:Το Grexit αποτελεί παρελθόν, πετύχαμε πολλά, δύσκολη η συμφωνία
«Δώσαμε μια σκληρή μάχη έξι μήνες τώρα, μέχρι τέλους παλέψαμε για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο για μια συμφωνία που θα δώσει την ευκαιρία στην χώρα να σταθεί στα πόδια της», δήλωσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μετά την επιτυχή κατάληξη των
μαραθώνιων διαβουλεύσεων για το ελληνικό θέμα, στις Βρυξέλλες.
«Βρεθήκαμε μπροστά σε δύσκολες αποφάσεις, σε σκληρά διλήμματα. Πήραμε την ευθύνη της απόφασης προκειμένου να αποτρέψουμε τις επιδιώξεις ακραίων συντηρητικών κύκλων», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός, χαρακτηρίζοντας «δύσκολη την συμφωνια».
Επισήμανε όμως ότι «κερδίσαμε την αναδιάρθρωση του χρέους» και την χρηματοδότηση της ανάπτυξης.
«Η συμφωνία είναι δύσκολη, το αναπτυξιακό πακέτο η αναδιάρθρωση του χρέους και η εξασφαλισμένη χρηματοδότηση θα δημιουργήσουν την αίσθηση ότι το Grexit αποτελεί παρελθόν» είπε ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε ότι «τα μέτρα θα κατανεμηθούν με δικαιοσύνη, θα φορτωθούν τα βάρη όλοι αυτοί που το προηγούμενο διάστημα είχαν καταφέρει να ξεφύγουν».
«Η Ελλάδα θα συνεχίσει να αγωνίζεται προκειμένου να γυρίσουμε στην ανάπτυξη και να κερδίσουμε τη χαμένη μας λαϊκή κυριαρχία» είπε ο πρωθυπουργός και τόνισε ότι «πρέπει να παλέψουμε σκληρά για να τελειώσουμε με τα κατεστημένα στην Ελλάδα».

e-mail:  pthrakiotis@mail.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com