ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Θεωρώ πως η ΕΡΤ θα κλείσει και πάλι»

Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015


........Έχουν μάθει να είναι κομματόσκυλα και να μη δουλεύουν!!!!
........Μελλοντικά, θεωρώ πως η ΕΡΤ θα κλείσει και πάλι!!!
Το 2012 ο Βασίλης Λεβέντης είχε προβλέψει ακόμα και το κλείσιμο της ΕΡΤ. «Έβλεπα την ασυδοσία και είχα πληροφορηθεί πως στο λογιστήριο της ΕΡΤ γίνονταν απάτες με πλαστά και
εικονικά τιμολόγια. Μια μέρα που είχα πάει καλεσμένος σε μια εκπομπή, τους είπα πως, αφού δεν κάνουν αυτοκάθαρση, δεν επιθυμούν να βελτιωθεί η κατάσταση και είναι πάντα εργαλεία της εκάστοτε κυβέρνησης, θα φτάσουν σε ένα σημείο που οι ίδιοι που τους διόρισαν θα τους πάρουν το κεφάλι, κάτι που έγινε μετά από λίγους μήνες». Ως προς την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, μια από τις προεκλογικές υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ο Βασίλης Λεβέντης είναι σαφής. «Είναι κάτι το νοσηρό. Διόρισαν πάλι τους ίδιους και η ΕΡΤ είναι για μια ακόμα φορά προσκείμενη στην κυβέρνηση. Δυστυχώς, αυτοί οι άνθρωποι δεν αλλάζουν. Έχουν μάθει να είναι κομματόσκυλα και να μη δουλεύουν. Μελλοντικά, θεωρώ πως η ΕΡΤ θα κλείσει και πάλι». Τελικά, υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να είχε αποτρέψει όλα αυτά τα γεγονότα; «Πρέπει να ποινικοποιηθεί το ρουσφέτι. Όποιος μεσολαβεί να χάνει την ιδιότητα του βουλευτή και οι διορισμοί να γίνονται μόνο από γραφεία ευρέσεως εργασίας με μόρια μέσα από υπολογιστή. Δεν σου κρύβω πως έχουν έρθει πολλές φορές να μου ζητήσουν ρουσφέτι. Κι αυτό συμβαίνει διότι οι άνθρωποι αλλοτριώνονται. Δεν είναι λύση το ρουσφέτι. Ούτε είναι λύση να γίνεται ένας συνωστισμός από άνεργους στα πολιτικά γραφεία.
Τους εμπαίζουν και τους κοροϊδεύουν. Αν δεν υπήρχε το ρουσφέτι, από το 1990 θα είχα πάρει ένα ποσοστό της τάξης του 10%».

e-mail:  pthrakiotis@mail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ