ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ: Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Τρίτη, 9 Ιουνίου 2015

Στην εκπομπή "παίζουμε Θράκη" μίλησε Νίκος Ουσταμπασίδης ,μίλησε στον δημοσιογράφο Κοσμά Πανταζή (maximum) .
 Μίλησε για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ,τον Έβρο Σουφλίου τον ΠΑΟΚ ,αφού υπήρξε
προπονητής  και στις δυο  ομάδες του Έβρου ,αλλά και βοηθός προπονητή ( Γιώργος Γεωργιάδης) στον ΠΑΟΚ. 
                      ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Ουσταμπασίδης:
Ήταν μια περίεργη  χρονιά φέτος , ξεκίνησα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ,στη συνέχεια βρέθηκα στον Έβρο Σουφλίου για λίγο διάστημα και προς το τέλος προέκυψε η πρόταση του ΠΑΟΚ , να πάω στον Κο Γεωργιάδη ως βοηθός ,κάτι που ήταν πρόκληση για μένα και με λύπη μου τώρα στο τέλος ,δεν μπορέσαμε να πετύχουμε  τον στόχο που είχαμε θέσει .

Για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης είπε:
Χάρηκα που πέτυχε τον στόχο της παραμονής ,ο Εθνικός βρέθηκε μετά από πολλά χρόνια στη Γ Εθνική ,μια δύσκολη ανταγωνιστική  και ενδιαφέρουσα κατηγορία με ομάδες  "ονόματα" για πιο μεγάλες κατηγορίες .
 Ξεκινήσαμε με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες ,μαζί με την διοίκηση τους παίκτες στελεχώσαμε την ομάδα ,ήταν κάτι καινούργιο για τα παιδιά η κατηγορία αυτή ,υπήρχαν όλες οι προϋποθέσεις ώστε ο Εθνικός να μπορέσει  τουλάχιστον στην πρώτη φάση  να σταθεί στην κατηγορία,αυτός ήταν ο  στόχος.
Σε πρώτη φάση νομίζω ότι το πετύχαμε αρκετά καλά θα έλεγα ,σε όλα τα παιχνίδια η ομάδα ήταν ανταγωνιστική και προς το τέλος του πρώτου γύρου ήμασταν στη τέταρτη θέση .

Γιατί έφυγε από τον Εθνικό  είπε:

Να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους .
Ειπώθηκε ότι έφυγα για καθαρά οικονομικούς δικούς  μου λόγους ,όμως προς το τέλος του πρώτου γύρου και συγκεκριμένα ,από τον Δεκέμβριο εμφανίστηκαν οικονομικά προβλήματα στον σύλλογο  και δυο μήνες πριν την αποχώρησή μου ,επεσήμανα αυτά τα προβλήματα στη διοίκηση τα οποία αφορούσανε και εμένα προσωπικά ,αλλά και την όλη λειτουργία της ομάδος και των παικτών , έπρεπε να βρεθούν λύσεις για την καλή λειτουργία της ομάδας.
Καταλαβαίνοντας ότι και η διοίκηση έχει κάνει την προσπάθεια της να λύσει το οικονομικό πρόβλημα, δυστυχώς όμως και ο κόσμος  δεν βοήθησε καθόλου την προσπάθεια αυτή ,όμως παρόλα αυτά ,υπήρχε αυτό το οικονομικό πρόβλημα και  η διοίκηση έπρεπε να βρει  κάποια λύση.
Δυστυχώς περνούσε ο καιρός και το πρόβλημα μεγάλωνε ,και  απαντήσεις δεν έπαιρνα !!
Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι δεν μπορούσα να λειτουργήσω έτσι ,η ομάδα έπρεπε να ενισχυθεί τον Ιανουάριο ,το πρωτάθλημα δεν είχε τελειώσει, ίσως κάποιοι να είχαν πιστέψει ότι η ομάδα είχε σωθεί επειδή ήταν στην τέταρτη θέση, κάτι που φάνηκε στον δεύτερο γύρο , η ομάδα προς το τέλος μπόρεσε να πετύχει την σωτηρία της, κάτι που ήταν ευχάριστο για την πόλη και τον Εθνικό.

Αυτοί ήταν οι λόγοι που με ανάγκασαν να αποχωρίσω λίγο πριν την λήξη του πρώτου γύρου αφήνοντας την ομάδα ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Μπόρεσε και πέτυχε τον στόχο της παραμονής και αυτό είναι το ευχάριστο.

Τέλος για την επόμενη χρονιά  του Εθνικού στην κατηγορία τόνισε :

Η καινούργια χρονιά δεν θα είναι  εύκολη, μάλλον πιο δύσκολη θα είναι ,γιατί λόγω και των οικονομικών προβλημάτων, αρκετοί παίκτες πιθανόν να αποχωρήσουν.
O Εθνικός είναι  ιστορικό σωματείο μεγάλο , πιστεύω ότι μπορεί να βρεθεί μια λύση, η Αλεξανδρούπολη είναι  μια μεγάλη πόλη ,πρέπει να βρεθούν άνθρωποι να  βοηθήσουν  σε αυτήν την προσπάθεια ,αλλά σε καμία περίπτωση  η καινούργια χρονιά δεν θα είναι εύκολη.

Για τον Έβρο Σουφλίου είπε:

Ο Έβρος είχε πολύ καλό υλικό μια διοίκηση κοντά στην ομάδα,βοηθούσε με κάθε τρόπο να μην υπάρχουν προβλήματα,αλλά το πρόβλημα στο Έβρο Σουφλίου ήταν οι καιρικές συνθήκες,οι πολλές βροχές ,οι πλημμύρες στο γήπεδο που δυστυχώς για ένα μεγάλο διάστημα η ομάδα δεν μπορούσε να κάνει προπόνηση να παίξει στο γήπεδό της στον αγωνιστικό χώρο ,είχε μια ταλαιπωρία,υπήρχαν μετακινήσεις στα γύρω γήπεδα που δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις να γίνει προπόνηση.
Πιστεύω ότι το μεγάλο πρόβλημα ήταν οι καιρικές συνθήκες και το γήπεδο, οι άνθρωποι του Σουφλίου πραγματικά ήταν πολύ κοντά στην ομάδα σε εμένα προσωπικά και δεν είχα κανένα παράπονο ,και όταν χρειάστηκε να αποχωρίσω δεν μου δημιούργησαν κανένα πρόβλημα είναι κάτι το οποίο δεν θα το ξεχάσω ποτέ .
Δυστυχώς βρέθηκα πολύ λίγο στην ομάδα τρεις αγώνες ,τα αποτελέσματα ήταν ικανοποιητικά ,είχε ρόστερ ποιοτικό ,οι παίκτες ήταν πολύ καλοί, απλά υπήρχε το πρόβλημα με τα γήπεδα ,η ομάδα δεν μπορούσε να προπονηθεί και μοιραία όταν συμβαίνει αυτό πας πίσω σε πολλά κομμάτια αγωνιστικά ,'ομως παρόλα αυτά με την βοήθεια όλων ,της τοπικής κοινωνίας ,της διοίκησης πραγματικά χάρηκα που στο τέλος ο Έβρος Σουφλίου πέτυχε τον στόχο της παραμονής.

Για την ΠΑΟΚ είπε:
Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο του ΠΑΟΚ δεν πετύχαμε τον στόχο στα πλει οφ , να προκριθούμε στο Τσαμπιον λιγκ και όχι μόνο αυτό , αλλά η ομάδα βρέθηκε στην τελευταία θέση απογοητεύοντας και σκορπώντας λύπη στον κόσμο του ΠΑΟΚ και το μόνο που μπορώ να πω είναι  να ζητήσω συγνώμη για το γεγονός  ότι, όλοι όσοι συμμετείχαμε από την αρχή μέχρι το τέλος του σχεδιασμού και την λειτουργία την ομάδας δεν μπορέσαμε να πετύχουμε τον στόχο.

 


Επιμέλεια: panos Thrakiotis

 e-mail:  pthrakiotis@mail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ