ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ

Παρασκευή, 1 Μαΐου 2015

Τελείωσε ακόμα μία αγωνιστική περίοδος στην Volleyleague, η αλήθεια είναι με αρκετά σκαμπανεβάσματα, τα οποία όμως είναι σίγουρο ότι θα μας δυναμώσουν και θα μας κάνουν πιο σοφούς και έμπειρους για την συνέχεια!
Πριν όμως περάσουμε στην γενικότερη προετοιμασία της επόμενης αγωνιστικής περιόδου,
νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας μας καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της δύσκολης χρονιάς:
Αρχικά αξίζουν συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ, στο προπονητικό teamκαι στους αθλητές της ομάδας μας, οι οποίοι παρ’ όλα τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν και αντιμετωπίζουν, κατάφεραν να πορευτούν αξιοπρεπώς και να φέρουν την ομάδα μας στις 8 καλύτερες της Ευρώπης στο CEVChallengeCup, στον τελικό του LeagueCupκαι στην 6η θέση της Volleyleague. Hείσοδος στην 4αδα χάθηκε στις λεπτομέρειες και το σίγουρο είναι ότι αν η ομάδα συνέχιζε από τον Ιανουάριο και μετά όπως την είχε σχεδιάσει και στήσει αρχικά ο Σάκης Μουστακίδης, τώρα θα μιλούσαμε για κάτι αρκετά υψηλότερο και σε Ελλάδα και σε Ευρώπη! Σε ότι αφορά τα δεδουλευμένα των αθλητών μας, η Διοίκηση έχει ως μοναδικό στόχο και στην κορυφή των προτεραιοτήτων της, την άμεση αποπληρωμή τους!
Ευχαριστούμε τον υπέροχο κόσμο μας που σε κάθε στιγμή ήταν δίπλα μας και μας ενίσχυε και ψυχολογικά αλλά και οικονομικά με τις κάρτες διαρκείας και τα εισιτήρια!
Ευχαριστούμε τους Χορηγούς μας, οι οποίοι γι ακόμα μία φορά δεν υπολόγισαν τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί και μας στήριξαν, αλλά και συνεχίζουν να μας στηρίζουν! (Θα τους ευχαριστήσουμε και σε ειδική εκδήλωση – όπως και πέρυσι – η οποία θα γίνει μόλις ο Πρόεδρος Γιάννης Τζίμας θα αναρρώσει πλήρως!)
Ευχαριστούμε τους αφανείς συμπαραστάτες του Εθνικού, οι οποίοι ανιδιοτελώς και χωρίς να επιδιώκουν τα φώτα της δημοσιότητας, ήταν δίπλα μας όταν τους χρειαστήκαμε και μάλιστα ορισμένοι χωρίς καν να τους το ζητήσουμε!
Ευχαριστούμε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία δημοσίευαν τα νέα του Εθνικού - αγωνιστικά και μη - και ενημέρωναν ακόμα και τον πιο απομακρυσμένο φίλαθλο της ομάδας μας!
Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα συνεχίσει την μακρόχρονη και μεγάλη πορεία του και σας θέλει όλους δίπλα του, περισσότερο από ποτέ!
Καλό καλοκαίρι και ραντεβού ξανά στο παρκέ τον Οκτώβριο!


e-mail:  pthrakiotis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ