ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μεγάλες στιγμές ζει η Ξάνθη! Η SKODA ΞΑΝΘΗ είναι στον Τελικό Κυπέλλου Ελλάδος!

Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015



Μεγάλες στιγμές ζει η Ξάνθη! Η SKODA ΞΑΝΘΗ είναι στον Τελικό Κυπέλλου Ελλάδος! Η
ξανθιώτικη ομάδα μετά το 0-1 στο «Καυτανζόγλειο» και το επεισοδιακό 0-0 στα Πηγάδια με
αντίπαλο τον Ηρακλή, πήρε το εισιτήριο για τον τελικό. Αντίπαλος της SKODA ΞΑΝΘΗ θα είναι ο Ολυμπιακός τυπικά ως γηπεδούχος. Ενθουσιασμός στους φιλάθλους που αποθέωσαν την ξανθιώτικη ομάδα μετά τη λήξη του αγώνα!





Οι δηλώσεις των προπονητών

Νίκος Παπαδόπουλος (Ηρακλής): «Για μας η μέρα είναι πολύ μεγάλη. Θεωρώ ότι ήμασταν πάρα πολύ καλοί στον αγωνιστικό χώρο μετά τα πρώτα λεπτά όπου δεχθήκαμε πίεση. Παλέψαμε τα δώσαμε όλα και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθειά μας. Ήταν ένας θεσμός που από την αρχή δεν είχαμε για στόχο αλλά εδώ που φτάσαμε το θέλαμε. Συγχαρητήρια στην SKODA ΞΑΝΘΗ για την πρόκριση και για την είσοδο στον τελικό, εύχομαι ολόψυχα να το πάρει. Με τόση συσπείρωση ο Ηρακλής θα έχει καλύτερη συνέχεια.»

Ραζβάν Λουτσέσκου (SKODA ΞΑΝΘΗ): ««Τι μπορώ να πω! Είμαι περήφανος που είμαι μέλος της ομάδας. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι γιατί αυτό δεν είναι το τέλος της διοργάνωσης. Σήμερα ήταν ένα πιο από τα πιο δυνατά παιχνίδια που δώσαμε. Δύο ομάδες που ήταν επιθετικές κι έδωσαν περισσότερο από το 100% των δυνάμεών τους. Και γι’ αυτό το λόγο κάθε λάθος θα κόστιζε. Είμαι ικανοποιημένος γιατί σε διπλά παιχνίδια ήμασταν σοβαροί και διαχειριστήκαμε καλά τις δυνάμεις μας. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου γι’ αυτή την επιτυχία γιατί στο τέλος, είναι δική τους δουλειά. Σήμερα θα το χαρούμε. Ταυτόχρονα όμως θέλω να τους υπενθυμίσω ότι πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι.»

Εισιτήρια: 3.841





e-mail:  pthrakiotis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ