ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΞΑΝΘΗ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ

Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015


Με ένα δυσάρεστο απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ηρακλή.
 Ο Κώστας Φλίσκας τραυματίστηκε στο πόδι (δικέφαλο) και αποχώρησε από τις σημερινές
ασκήσεις.
Ο έμπειρος μέσος θα υποβληθεί σε μαγνητική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.
Ως εκ τούτου δεν επιλέχθηκε από τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην 18μελή αποστολή της SKODA ΞΑΝΘΗ για το παιχνίδι της Τετάρτης (21:30) που απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Αναστασόπουλος, Κυριακίδης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Καρυπίδης, Γούτας, Παπάζογλου, Ομπόντο, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός, Λουσέρο, Κλέιτον, Σολτάνι, Ορφανίδης Π., Τριάδης, Καπετάνος και Ράνος.

Διαιτητές
Ορίστηκαν οι διαιτητές των επαναληπτικών αγώνων της ημιτελικής φάσης.
Την αναμέτρηση της Τετάρτης (21:30) μεταξύ της SKODA ΞΑΝΘΗ και του Ηρακλή θα διευθύνει ο Στυλιαράς Δημήτρης (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας), με βοηθούς τους κ.κ. Γκάγκα Δημήτρη (ΕΠΣ Λάρισας)
- Τάτση Δημήτρη (ΕΠΣ Ηπείρου) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Καραβασίλης Βασίλης (ΕΠΣ Καβάλας)

ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Τετάρτης.
 Η τιμή εισιτηρίου είναι 12 € και οι φίλαθλοι που θέλουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι και δεν έχουν προμηθευτεί ακόμη εισιτήριο, πρέπει να γνωρίζουν ό,τι:

• Οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας έχουν προτεραιότητα στην αγορά των εισιτηρίων, η οποία θα γίνεται με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας.
Για την είσοδο στο γήπεδο ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ η επίδειξη και της κάρτας διαρκείας και του εισιτηρίου. Ο έχων την κάρτα διαρκείας μπορεί να προμηθευτεί ένα μόνο εισιτήριο, που θα είναι για το άτομο που έχει προσκομίσει την αστυνομική του ταυτότητα, την ώρα που ο ίδιος το προμηθεύεται από το σημείο διάθεσης.

• Για τους μη κατόχους κάρτας διαρκείας, απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου είναι η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας, από όπου θα προκύπτει ότι είναι Ξανθιώτες ή από όμορες περιοχές.

• Για την είσοδο στο γήπεδο θα πρέπει να επιδεικνύεται μαζί με το εισιτήριο και η αστυνομική ταυτότητα, για ταυτοπροσωπία. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο.

• Επίσης ενημερώνουμε όλους τους φιλάθλους, ότι το εισιτήριο μαζί με την κάρτα διαρκείας (για τους κατόχους) ή με την αστυνομική ταυτότητα (για τους μη κατόχους), θα πρέπει να επιδεικνύεται και στα μπλόκα της Αστυνομίας, τα οποία θα βρίσκονται στα Φανάρια στο Γεννάδιο και στις σιδηροδρομικές γραμμές, στο δρόμο από τα Κιμμέρια.

Σημεία Πώλησης:

• Γραφεία Συνδέσμου, XanthiFans, Χατζησταύρου 14
Από 11:00 - 13:00 και 18.30 – 20.30

• Κεντρική Πλατεία, Καφέ «ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ»
Από 10.00 – 14.00 & 17.00 – 21.00

• Γραφεία ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ
Από 10.00 – 18.00
-mail:  pthrakiotis@mail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ