099

Τρίτη, 7 Απριλίου 2015

Filled Under:

Δύο Χρυσά μετάλλια Ο ΠΡΩΤΕΑΣ Ν.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

Ο Ναυτικός Όμιλος Πρωτέας Ν.Ορεστιάδας το Σαββατοκύριακο συμμετείχε στην διασυλλογική διοργάνωση προαγωνιστικών κατηγοριών "Καβάλα Junior 2015". Η αποστολή αποτελούνταν από τους εξής 5 αθλητές-τριες :

Τσολακίδη Χριστίνα 10 ετών
Φοβίδης Χαράλαμπος 9 ετών
Κοσμόπουλος Χρήστος 8 Ετών
Αλτικολάτσης Παναγιώτης 8 Ετών
Ζελεσκίδη Αγγελική 8 ετών.
Ο απολογισμός των αγώνων είναι δύο Χρυσά μετάλλια. Το πρώτο της Τσολακίδη Χριστίνας στα 50μ ελεύθερο που καταρίπτοντας το μέχρι τώρα ατομικό ρεκόρ των 41.85 κατέβασε στο 39.09 ανεβαίνοντας στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου. Ο Αλτικολάτσης Παναγιώτης στα 50μ πρόσθιο με χρόνο 57.44 κατέκτησε επίσης της πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο. Όλοι οι αθλητές μας έκαναν ατομικά ρεκόρ με το Φοβίδη Χαράλαμπο στα 50μ ελεύθερο από το 45.61 να κατεβαίνει στο 44.27, τον Κοσμόπουλο Χρήστο στα 50μ ελεύθερο από το 52.86 να κατεβαίνει στο 44.27 και τέλος τη Ζελεσκίδη Αγγελική στα 50μ ελεύθερο και πρόσθιο από το 58.00 και 1.20.90 να κατεβαίνει στο 55.80 και 1.15.27 αντίστοιχα.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους αθλητές-τριες μας που σε κάθε αγώνα μας κάνουν υπερήφανους, τους γονείς που μας στηρίζουν και πιστεύουν στην προσπάθειά μας, καθώς επίσης και τον προπονητή μας που από αγώνα σε αγώνα δεν σταματά να βελτιώνει τους αθλητές με αποτέλεσμα να έχουμε καλύτερους χρόνους κάθε φορά.
Τέλος θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι τα "Καβάλα Junior 2015" είναι η μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση προαγωνιστικών κατηγοριών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με τη συμμετοχή 17 ομάδων και περίπου 400 αθλητών από Ελλάδα και Βουλγαρία και για πρώτη φορά όχι μόνο για τον Πρωτέα αλλά γενικότερα η Ορεστιάδα κατακτά δύο Χρυσά μετάλλια σε αυτούς τους αγώνες. Πολλά πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μας που το αγαπούν και το πιστεύουν και ευχόμαστε τα καλύτερα για τη συνέχεια.
Ο έφορος : Τσολακίδης Πασχάλης
Ο προπονητής : Ζελεσκίδης Ιωάννης


Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook Κάντε τα σχόλιά σας στο pthrakiotis@mail.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com