ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οπαδικό μάθημα από τις Γριές.«Μα άντεξε η αγάπη µας ολόκληρο αιώνα»….

Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2015

Οι φίλαθλοι της Ομόνοιας αποθεώνουν τους … φιλάθλους του Ηρακλη με ένα άρθρο που υπάρχει στην ιστοσελίδα τους
«Στο όνομα του Ηρακλή δώσαμε τις ζωές μας, τεράστιες οι πίκρες μας και λίγες οι χαρές μας. Μα άντεξε η αγάπη μας ολόκληρο αιώνα» λέει το νέο σύνθημα των φίλων του Ηρακλή που αποτυπώνει το τι σημαίνει γι' αυτούς ο Γηραιός!


Την ώρα που κάποιοι ρουκετώνονται στη προσπάθεια τους να επιβάλουν ο ένας στον άλλο τα χρώµατα τους, κάποιοι άλλοι δείχνουν τι σηµαίνει η αγνή αγάπη για µια οµάδα.

’Στο όνομα του Ηρακλή δώσαμε τις ζωές μας… ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΠΙΚΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΧΑΡΕΣ ΜΑΣ’’
Την ώρα που κάποιοι ρουκετώνονται στη προσπάθεια τους να επιβάλουν ο ένας στον άλλο τα χρώματα τους, κάποιοι άλλοι δείχνουν τι σημαίνει η αγνή αγάπη για μια ομάδα.
Μια ομάδα που μέσα από χίλια μύρια κύματα κατάφερε όχι μόνο να μείνει ζωντανή αλλά να στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω της. Ηρακλής τότε και Αυτόνομη ΘΥΡΑ 10 είναι εδώ πιο δυνατοί από ποτέ. Δεν είναι η πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλου Ελλάδας, δεν είναι η πολυπόθητη άνοδος αλλά το πάθος και η αφοσίωση μέσα σε χρόνια δύσκολα.

Σε χρόνια που το μόνο που θυμάται κανείς είναι η αμφισβήτηση και ο χλευασμός, κατάφερε όχι μόνο να σταθεί στα πόδια του ο ημίθεος αλλά να αναγκάσει ολόκληρη την Ελλάδα να μιλά για φαινόμενο. Όσοι ακόμα τρέφουν αυταπάτες για τι σημαίνει αγνή οπαδική αγάπη..

Όσοι πιστεύουν πως το μίσος για τον απέναντι γεννά τους μεγάλους οπαδούς… Όσοι πιστεύουν πως το βεβήλωμα τάφων και το βρίσιμο νεκρών… Όσοι θεωρούν ‘’must’’ την επιχορήγηση κορεό από διοικήσεις... Όλοι αυτοί που χάθηκαν στη πορεία ή δεν βρήκαν το δρόμο τους ποτέ ας πάρουν ένα οπαδικό μάθημα από τις Γριές.


Ακόμα και όταν τα φώτα έσβηναν, ακόμα κι όταν η αποστολή είχε φύγει, ακόμα κι όταν είχε περάσει περίπου 1:30 ώρα, οι Ηρακλειδείς ήταν εκεί. Μέσα στο σκοτάδι, να φωνάζουν για την μεγάλη τους αγάπη!
 

Δείτε πως παρουσίασε το OTE TV το πάρτι στην Θυρα 10 και πως το σχολίασε ο Σπύρος Παπαθανασάκης.
Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook Κάντε τα σχόλιά σας στο pthrakiotis@mail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ