ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΈΒΡΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΙΧΜΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου 2015

Με ανακοίνωση του  ο Έβρος Σουφλίου θέλησε να ευχαριστήσει  τον δήμαρχο Ορεστιάδας και την διοίκηση του Ορέστη Ορεστιάδας  για τις ενέργειές τους όσον αφορά την παραχώρηση του γηπέδου του  Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Ορεστιάδας  που  θα φιλοξενήσει τους επίσημους  εντός έδρας αγώνες  ποδοσφαίρου του Έβρου Σουφλίου  με τις  ομάδες της Δόξας Δράμας και  Απόλλωνα Αρναίας  για το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου Γ Εθνικής κατηγορίας.
Αναλυτικά η Ανακοίνωση του Έβρου Σουφλίου
Το διοικητικό Συμβούλιο του Έβρου Σουφλίου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει  δημόσια τον Δήμαρχο Ορεστιάδας κο Μαυρίδη Βασίλειο καθώς επίσης  και τον πρόεδρο του Ορέστη Ορεστιάδας Βάγιο Αλεξακούδη για  την παραχώρηση  του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Ορεστιάδας ,ώστε η ομάδας μας να δώσει τα  κρίσιμα εντός έδρας παιχνίδια με τη Δόξα Δράμας και τον Απόλλωνα Αρναίας στο πρωτάθλημα Γ εθνικής κατηγορίας.

Όπως όλοι γνωρίζουμε στις δύσκολες περιπτώσεις μετράς τους φίλους σου και εντοπίζεις τους εχθρούς σου !
Είμαστε ευγνώμονες προς τους φίλους μας που σπεύδουν να μας στηρίξουν στις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζει  τούτες τις ώρες το Σωματείο μας.
Μας στεναχώρησε η απαίτηση του συλλόγου ΑΕ Διδυμοτείχου που ζητούσε τα μισά χρήματα από τις εισπράξεις των εντός έδρας αγώνων !!!
 Ο καιρός έχει πάντοτε γυρίσματα (είναι νόμος που κανείς μας δεν είναι σε θέση να αποφύγει) και
που σπεύδουν να εκμεταλλευτούν τις εντελώς προσωρινές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε απαιτώντας διάφορα οικονομικά και ανταποδοτικά ανταλλάγματα για τη χρήση του κατά τα άλλα δημοτικού  σταδίου !!!
 Τους ενημερώνουμε λοιπόν ότι σε κάθε περίπτωση που θα είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε φίλους και αντιπάλους, απλά θα το κάνουμε χωρίς να αναμένουμε κανενός είδους αντάλλαγμα.

 Δ.Σ Εβρος Σουφλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ