ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ ΥΠΕΣΤΗ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ!!!

Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2015

Έγινε ο πρώτος πρόεδρος της ΕΠΟ που δεν εκλέχτηκε στην τοπική του Ένωση, καθώς υπέστη πανωλεθρία στις εκλογές της ΕΠΣ Ξάνθης.

Η παράταξη Πανίδη κέρδισε τις εκλογές της Ένωσης πανηγυρικά με 35-16. Ο Γκιρτζίκης που πήρε για πλάκα τις εκλογές της ΕΠΟ χωρίς αντίπαλο και με ρεκόρ στήριξης από τις Ενώσεις, υπέστη βαριά ήττα.
Τόσο βαριά που ακόμη και εντός συμβουλίου ο νέος πρόεδρος της Ένωσης Ξάνθης, έβγαλε 11 συμβούλους! Συμβαίνει για πρώτη φορά στα της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας να μην εκλέγεται στην Ένωση του τόπου του.
Οι φήμες λένε πως το σημερινό σκηνικό στην Ξάνθη είναι χτύπημα για τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Ξέρει και ο ίδιος πως θα είναι στο Πάρκο Γουδή μόνο για το επόμενο 1,5 χρόνο. Χωρίς ΕΠΣ πως θα είναι ξανά εντός του Πάρκου;
Στο παρασκήνιο, οι εκλογές είχαν άρωμα ΕΠΟ. Νομικός σύμβουλος της παράταξης Πανίδη που επικράτησε φέρεται να ήταν ο Γκαγκάτσης, ενώ κομβικό ρόλο έπαιξε η Ξάνθη! Όσο για τον ΠΑΟΚ; Άνθρωπος της ΠΑΕ ήταν στην ακριτική πόλη για να παρακολουθήσει τη διαδικασία. Για τον Κασναφέρη πάλι θα σας γελάσουμε: Η πληροφορία που τον θέλει να ήταν στην εφορευτική επιτροπή(!), ελέγχεται ως σοβαρή.
mikriliga.comΔεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ