ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ

Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015

Η διοίκηση  του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια  τους παίκτες και τους προπονητές της ομάδας μας για την εξαιρετική αγωνιστικότητα που έδειξαν στον αγώνα της Κυριακής με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.
 Οι παίκτες μας κατάφεραν παρότι ήταν πίσω στο σκορ με 0-1 και έμειναν με 10 παίκτες να «γυρίσουν» το παιχνίδι και να πάρουν μια από τις πολυτιμότερες νίκες του πρωταθλήματος με 2-1. Η μαχητικότητα που επέδειξαν, καταδεικνύει το αίσθημα ευθύνης που έχουν οι αθλητές του ποδοσφαίρου του Εθνικού που  παρ όλες τις «αντίξοες συνθήκες» στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και αντάξιοι της φανέλας που εκπροσωπούν.
Επίσης ευχαριστούμε τους φιλάθλους για την δυναμική παρουσία τους,  που έδωσε επιπλέον δύναμη στην ομάδα και ακούστηκαν συνθήματα υποστήριξης σε αυτήν την πραγματικά υπεράνθρωπη προσπάθεια του συλλόγου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη  του παιχνιδιού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Στέφανου Μαραγκόζη που διετέλεσε Έφορος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Εθνικού και προσέφερε τα μέγιστα, αλλά και στη μνήμη ενός αγαπητού φίλου του Εθνικού "Τζιλάρια" Στέλιου Καραγιαννίδη.


Πλέον ο Εθνικός έχει τρία παιχνίδια στη σειρά εκτός έδρας ξεκινώντας από το ανεβλήθην ματς στον Ακροπόταμο που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει τον Πανσεραϊκό το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου ενώ στη 1 Μαρτίου θα αγωνισθεί (πιθανόν στην Ορεστιάδα) με αντίπαλο το Σουφλί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ