ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ έκοψε την πίτα της

Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015


Σε ένα πολύ όμορφο απόγευμα στο ξενοδοχείο των αθλητικών εγκαταστάσεων της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, η ποδοσφαιρική οικογένεια της ξανθιώτικης ομάδας έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα της, με τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου Παντελήμων. 

Ακολούθησαν οι ευχές για μία πετυχημένη χρονιά, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό για το κύπελλο. Στο Le Chalet εκτός από το Δ.Σ. της ομάδας, την SKODA ΞΑΝΘΗ, τα αγωνιστικά τμήματα της Ακαδημίας της (Κ-20, Κ-17, Κ-15), τους προπονητές και το προσωπικό, το παρών έδωσαν και οι τοπικές Αρχές. Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Πιαλόγλου στο σύντομο χαιρετισμό του, τόνισε τον ρόλο της SKODA ΞΑΝΘΗ που για 26 διαδοχικά χρόνια βρίσκεται στην κορυφαία κατηγορία του ποδοσφαίρου της χώρας μας με εντιμότητα, αποτελώντας τον… «φάρο» για τη σωστή λειτουργία ακόμη κι αυτούς τους δύσκολους καιρούς ενώ στο τέλος ευχήθηκε κάθε επιτυχία τόσο στην SKODA ΞΑΝΘΗ όσο βέβαια και στους νεαρούς αθλητές των τμημάτων υποδομής. Ήταν μία ευχάριστη βραδιά την οποία ευχαριστήθηκαν όλοι οι παρευρισκόμενοι καθώς και οι οικογένειες των ποδοσφαιριστών. 

Το φλουρί στην μεγάλη πίτα «έπεσε» στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ενώ τυχερός από τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές ήταν ο Μιχάλης Ζαρόπουλος.
 Στην Κ-20 το φλουρί έπεσε στον Κώστα Χατζή, στην Κ-17 στον Λευτέρη Μακρίδη και στην Κ-15 στον Μεμέτ Φουρκάν. 
Τυχερός από το προσωπικό της SKODA ΞΑΝΘΗ και τους προπονητές ήταν ο προπονητής τερματοφυλάκων Νίκος Καλαϊτζής. Ιδιαίτερη στιγμή της εκδήλωσης ήταν όταν ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ κ. Νίκος Επιτρόπου παρέδωσε στον Πρόεδρο του Γηροκομείου κ. Παπαχρόνη και στην Διευθύντρια του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης από μία επιταγή. 
 Ο μεγαλομέτοχος Χρήστος Πανόπουλος και η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, πρόσφεραν την βοήθειά τους στο Γηροκομείο Ξάνθης και στο Ψυχολογικό Κέντρο της πόλης. 
Για την κοινωνική προσφορά του Χρήστου Πανόπουλου και της ξανθιώτικης ομάδας έκανε μία σύντομη αλλά περιεκτικότατη αναφορά ο Πρόεδρος του Γηροκομείου Ξάνθης κ. Παπαχρόνης τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Η SKODA ΞΑΝΘΗ είναι κάτι περισσότερο από ομάδα, κάτι περισσότερο από μία εταιρεία που προσφέρει τα μέγιστα και με το έντονο κοινωνικό της έργο στο σύνολο της περιοχής.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ