ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νέος πρόεδρος της ΕΠΟ ο Γιώργος Γκιρτζίκης

Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015


Νέος πρόεδρος της ΕΠΟ ο Γιώργος Γκιρτζίκης, αφού ήταν ο μοναδικός υποψήφιος για τη διαδοχή του Γιώργου Σαρρή, με 51 Ενώσεις από τις 55 να τον ψηφίζουν!
 Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για την εκλογή του νέου προέδρου της ΕΠΟ, με τον Γιώργο Γκιρτζίκη να παίρνει και τυπικά το χρίσμα, καθώς ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος να διαδεχθεί τον Γιώργο Σαρρή.
Στη μυστική ψηφοφορία που διενεργήθηκε μεταξύ των 55 Ενώσεων, οι 51 ψήφισαν τον επί χρόνια παράγοντα της ΕΠΟ, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο τη στήριξή τους ενώ μόλις 4 ήταν αυτές που ψήφισαν «λευκό». 
 Η θητεία του νέου προέδρου της ομοσπονδίας θα διαρκέσει μόλις 1,5 χρόνο, αφού το φθινόπωρο του 2016 ολοκληρώνεται η θητεία όλου του υπόλοιπου ΔΣ της Ομοσπονδίας.
Ο Γιώργος Γκιρτζίκης θεωρείται (και είναι) «συνέχεια» του Γιώργου Σαρρή με τον οποίο συνεργάστηκε στενά, ενώ στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του δήλωσε συνεχιστής του έργου του προκάτοχού του πλέον.
Στηρίζεται ασφαλώς από τις ίδιες δυνάμεις που στήριξαν το 2012 τον Σαρρή κι ενώ είναι ανάμεσα στα 23 πρώην και νυν μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ που διώκονται ποινικά για τη υπόθεση της «κάρτας υγείας».
Πηγή: Sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ