ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΧΩΡΙΣΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗ ΕΘΝΙΚΟΥ !!!! ΒΙΝΤΕΟ

Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015

Ανακοίνωσε ο Εθνικός το τέλος συνεργασίας με τον Νίκο Ουσταμπασίδη την ώρα που η ομάδα είχε βρει το ρυθμό της στο πρωτάθλημα , να θυμίσουμε ότι  η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι στην  τέταρτη θέση της  βαθμολογίας και με δυο ήττες μπλέκει και πάλι σε περιπέτειες !!!!
Πριν λίγα εικοσιτετράωρα παρακολουθήσαμε την  λύση  συνεργασίας με τον Φυσέκη και την μεταγραφή του στον Αρη Θεσσαλονίκης ,σύμφωνα με πληροφορίες πολλά τα οικονομικά προβλήματα  στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης και μετά τον Νίκο Ουσταμπασίδη  ίσως ακολουθήσουν και άλλοι αυτό τον δρόμο!!!  
Τελικά δύσκολος ο δρόμος σε μεγάλες κατηγορίες για μια πόλη των 80
 χιλιάδων κατοίκων!!!!  Φαίνεται το τοπικό πρωτάθλημα είναι πιο βατό.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...
"Ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Ουσταμπασίδη, ο οποίος εξέφρασε σήμερα την επιθυμία να μην είναι πλέον ο προπονητής της ομάδας για προσωπικούς του λόγους.
Την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου η ομάδα θα αγωνισθεί στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης για το τελευταίο ματς του πρώτου γύρου, απέναντι στον Καμπανιακό και μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα θα καλυφθεί το κενό στη θέση του προπονητή."


Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχώρισε  στην αρχή της προετοιμασίας ο Νίκος Ουσταμπασίδης και πόσο  μετρημένα και εύστοχα  είναι τα λόγια του!! 
Αναλύει τις σκέψεις του και τονίζει τι πρέπει να γίνει ακόμη προκειμένου να δουλέψει η ομάδα όπως ο ίδιος θέλει..!!!!!Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ