ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΕΚΒΙΑΣΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ..ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ!!

Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015

Εξελίξεις είχαμε χθες στην ομάδα της Αναγέννησης όπου ο πρόεδρος κ. Κώστας Σαββουλίδης έλαβε έως εκβιαστική κίνηση την στάση 4 παικτών και σε συνδυασμό με κάποια άλλα συμβάντα αποφάσισε να τους τελειώσει από την ομάδα. Ο λόγος για τους Αγτσίδη, Σάρρο, Μωϋσιάδη και Γκιόρτση.
Οι 4 ποδοσφαιριστές απαίτησαν συνάντηση με τον πρόεδρο και ζήτησαν αναθεώρηση, αύξηση των χρημάτων που εισπράττουν από την ομάδα, για να συνεχίσουν να κατεβαίνουν στις προπονήσεις και στους αγώνες.
Αυτό το γεγονός εκνεύρισε ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ομάδας κ. Σαββουλίδη που όπως δήλωσε οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές μέχρι και τον Ιανουάριο έχουν λάβει αυτά που συμφωνήθηκαν.
Οι 4 ποδοσφαιριστές που κατοικούν στην Θεσσαλονίκη το τελευταίο διάστημα αύξαναν τις αδικαιολόγητες απουσίες τους από τις προπονήσεις και αυτό προβλημάτισε έντονα την διοίκηση.
Μετά το τέλος τις κουβέντας ο πρόεδρος φανερά ενοχλημένος από την συμπεριφορά των παικτών και αφού έλαβε την στάση τους ως εκβιαστική απέναντι στην ομάδα αποφάσισε να τους τελειώσει για φέτος από το ρόστερ της. 

Έτσι οι ποδοσφαιριστές αυτοί δεν θα ξανά αγωνιστούν μέχρι το τέλος της σεζόν με την ομάδα.
Η διοίκηση της ομάδας αναμένεται άμεσα να προβεί σε μεταγραφές για να συμπληρώσει το ρόστερ της.

avriani.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ