ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΆΛΛΑΞΕ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ!!!! ΒΙΝΤΕΟ

Δευτέρα, 5 Ιανουαρίου 2015


Παρά τον προγραμματισμό για στάση και περιοδεία στην πόλη της Ορεστιάδας ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, δεν σταμάτησε στην πλατεία. Πριν από την άφιξη του κ. Σαμαρά, σύμφωνα με το thrakinea.gr, είχαν συγκεντρωθεί εργαζόμενοι στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, προκειμένου να τον συναντήσουν και να του διαμαρτυρηθούν για το γεγονός πως είναι απλήρωτοι.
Ο πρωθυπουργός, πέρασε με το αυτοκίνητο και συνέχισε για τον επόμενο σταθμό της περιοδείας του.
Δεν σταμάτησε στην Ορεστιάδα, παρά το γεγονός ότι είχε ανακοινωθεί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Στην κεντρική πλατεία της πόλης είχαν συγκεντρωθεί εργαζόμενοι στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, οι οποίοι είχαν ανοίξει και πανό.
 Ο πρωθυπουργός παρά το γεγονός ότι πέρασε με το αυτοκίνητο, επιστρέφοντας από τις Καστανιές, δεν σταμάτησε, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις. Ο δήμαρχος Ορεστιάδας έγραψε στο facebook: ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. . . ,φράση που μπορεί να ερμηνευτεί κι ως απλός χαιρετισμός, ενώ με χιούμορ σχολίασε τη στάση Σαμαρά, 
το μέλος της νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ Έβρου Λεωνίδας Χέλης ο οποίος έγραψε στο facebook 
ΠΙΚΡΟΣ ΚΑΦΕΣ ———————– Μάλλον ο καφές που κάνουν στην Ορεστιάδα είναι πικρός για αυτό δε σταμάτησε εκεί ο κ.Σαμαράς. Έτσι είναι όμως, όταν κλείνεις το εργοστάσιο της ζάχαρης τι περίμενες να σε κεράσουν οι κάτοικοι της Ορεστιάδας κ.Σαμαρά, λουκούμια ?

Δείτε το βίντεο


.thrakinea.gr

Νωρίτερα, από τις Καστανιές Έβρου δήλωσε αισιόδοξος για τη μάχη των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου. Συγκεκριμένα, σε ερώτηση αν είναι αισιόδοξος για τις εκλογές, ο κ. Σαμαράς απάντησε: «Είμαι αισιόδοξος, βεβαίως».
 Συναντήθηκε με στρατιώτες στο φυλάκιο Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε το στρατιωτικό φυλάκιο στον συνοριακό σταθμό με την Τουρκία, στις Καστανιές, όπου τον υποδέχθηκαν ο υποστράτηγος Αντώνιος Βιτετζάκης και ο ταξίαρχος Ιωάννης Μακρής.
 Ανταλλαγή δώρων με τον Τούρκο νομάρχη της Αδριανούπολης Χαιρέτησε προσωπικά έναν-έναν τους Έλληνες στρατιώτες που υπηρετούν στο φυλάκιο και στη συνέχεια προχώρησε μέχρι τη συνοριακή γραμμή, όπου συναντήθηκε με τον Τούρκο νομάρχη της περιοχής της Αδριανούπολης και τον επικεφαλής της στρατιωτικής δύναμης του τουρκικού φυλακίου.
 Αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα και θυμήθηκαν ότι πριν από 15 μέρες, το ίδιο ακριβώς σημείο είχε επισκεφθεί ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου, ο οποίος μάλιστα, εκείνη την ώρα, είχε μιλήσει και τηλεφωνικά με τον κ. Σαμαρά για να τού ευχηθεί «χρόνια πολλά» και να τον ενημερώσει ότι είναι ακριβώς στη συνοριακή γραμμή των δύο χωρών. «Η γραμμή αυτή δεν είναι μόνο συνοριακή, αλλά είναι και γραμμή φιλίας μεταξύ των δύο χωρών» είπε ο Τούρκος νομάρχης, ενώ ο επικεφαλής του τουρκικού στρατιωτικού φυλακίου ευχαρίστησε, εκ μέρους των Ενόπλων Δυνάμεων της Τουρκίας, τον Έλληνα πρωθυπουργό για την καλή χειρονομία που έκανε. «Αυτό είναι αμφίδρομο.
Κι εμείς ευχαριστούμε» απάντησε ο κ. Σαμαράς στον Τούρκο αξιωματικό. «Μας τίμησε πάρα πολύ η σημερινή επίσκεψή σας, ιδιαιτέρως, και πριν από 15 μέρες ο πρωθυπουργός της χώρας μας ήταν εδώ παρών στα σύνορα« είπε ο Τούρκος νομάρχης και ο Έλληνας πρωθυπουργός παρατήρησε: «Και μού είχε τηλεφωνήσει από εδώ για να μού ευχηθεί για τον νέο χρόνο. Κι εμείς ευχόμαστε το ίδιο και καλή δύναμη για την καινούργια χρονιά». «Η παρουσία τόσο του πρωθυπουργού μας όσο και η δική σας εδώ έδωσε δύναμη στους εργαζόμενους στον χώρο αυτό» τόνισε ο Τούρκος νομάρχης και ο κ. Σαμαράς σημείωσε: «Αυτό ακριβώς επιζητήσαμε».
 Ο Τούρκος νομάρχης είπε ακόμη ότι εκκρεμεί μία συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς και αναφέρθηκε στο θέμα των πλημμυρών του ποταμού Έβρου, λέγοντας ότι πρέπει να καθαριστεί η κοίτη του ποταμού. Στάση και στο ελληνικό τελωνείο Ο κ. Σαμαράς σταμάτησε, επίσης, στο ελληνικό τελωνείο και χαιρέτησε το προσωπικό. Ικανοποιητικά τα αποτελέσματα του φράχτη Ο πρωθυπουργός είδε ακόμη από κοντά το αποτρεπτικό εμπόδιο, «φράχτη», για την είσοδο των μεταναστών, που έχει τοποθετηθεί κατά μήκος του Έβρου και αμέσως μετά δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι τα αποτελέσματά του είναι πάρα πολύ ικανοποιητικά ως προς την αποτροπή της διέλευσης παράτυπων μεταναστών, που είχε αποκτήσει εκρηκτικές διαστάσεις. «Αυτό έχει πια αποτραπεί.
Ο φράχτης έπαιξε αυτό τον ρόλο τον πάρα πολύ θετικό και, όπως δήλωσα και προηγουμένως, σημαντικό είναι πως αυτός πρέπει να παραμείνει.
 Ο φράχτης αυτός έχει δουλέψει για το καλό του τόπου και οι θεωρίες ότι θα πρέπει να τον ρίξουμε, να τον γκρεμίσουμε, ώστε να μπαίνουν μέσα οι λαθρομετανάστες και να τους παρέχουμε νοσοκομειακή και ασφαλιστική κάλυψη είναι κάτι το οποίο δεν πρόκειται ποτέ να το επιτρέψει ο ελληνικός λαός» τόνισε ο κ. Σαμαράς.
 Παρόντες ήταν -μεταξύ άλλων- ο υφυπουργός Εξωτερικών Άκης Γεροντόπουλος, ο υφυπουργός Παιδείας Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Γιώργος Παυλίδης κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ