ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΟΥΤΕ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ Ο ΑΡΗΣ

Σάββατο, 3 Ιανουαρίου 2015


Η άδεια των ποδοσφαιριστών για τις γιορτές ολοκληρώθηκε χθες.
Οι παίκτες επιστρέφουν σήμερα στο γήπεδο για προπόνηση υπό τις οδηγίες του Πάουλο Κάμπος, έχοντας ωστόσο το μυαλό τους στις διοικητικές εξελίξεις.
 Χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί επιστρέφουν όσοι είχαν φύγει από τη Θεσσαλονίκη, καθώς το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας για το 2015.
 Όπως είναι λογικό το μυαλό όλων γυροφέρνει γύρω από τις διοικητικές εξελίξεις, αναμένοντας μία ακόμα επίσημη ενημέρωση από τον Ερασιτέχνη για τις τελικές του αποφάσεις. 

Με το μυαλό στις διοικητικές εξελίξεις συνεχίζουν την αγωνιστική τους προετοιμασία οι παίκτες του Άρη, περιμένοντας να ακούσουν «καλά νέα» για την «επόμενη μέρα».

 Ήδη, όπως έγινε γνωστό από τον επίσημο Άρη θα υπάρξει νέα ενημέρωση των ποδοσφαιριστών το πρωί της Κυριακής.
 Συγκεκριμένα στις 11 το πρωί, ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης Χρήστος Ταουξίδης και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, αναμένεται να μιλήσουν σε παίκτες και τεχνικό τιμ για να δώσουν το στίγμα των όσων έγιναν μέχρι τώρα, πριν από την νέα εφ” όλης της ύλης ενημέρωση από την πενταμελή επιτροπή που «τρέχει» το θέμα των προτάσεων για το ποδοσφαιρικό τμήμα. pressaris.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ