099

Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015

Filled Under: ,

Ο "ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ" ΚΑΙ Η "ΓΡΑΦΙΚΗ ΞΑΝΘΗ"


Πόλεμος ανακοινώσεων ξέσπασε μεταξύ Παναθηναϊκού και Ξάνθης με αφορμή δήλωση του Γιάννη Αναστασίου μετά την αναμέτρηση των δύο ομάδων στα Πηγάδια για την φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδος.
Υπενθυμίζεται ότι μετά το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Αναστασίου προχώρησε στην εξής δήλωση: "Χαίρομαι ιδιαιτέρως που η ομάδα της Ξάνθης αγωνίζεται στα κόκκινα όταν παίζει με μας και δεν το αντιμετωπίζει σαν φιλικό. Συγχαρητήρια και στον Παππά, πρέπει να νιώθει ευτυχισμένος ο κύριος Δούρος".

Αναλυτικά η σχετικ'ή ανακοίνωση της Ξάνθης:
"Ο κ. Αναστασίου είπε: «Η Ξάνθη πάντα παίζει στα κόκκινα με εμάς και δεν βλέπει το ματς σαν φιλικό παιχνίδι.»

Γραφικέ πλέον κ. Αναστασίου, 25 χρόνια τώρα η Ξάνθη κάνει ότι μπορεί στον αγωνιστικό για να κερδίσει ένα παιχνίδι.

Γραφικέ κ. Αναστασίου, μην αποπροσανατολίζεις ούτε τη διοίκηση της ομάδας σου, ούτε τον κόσμο του Παναθηναϊκού αλλά κοίταξε να κάνεις καλύτερη την ομάδα σου. Πάντα έχεις μια δικαιολογία. Μια οι παίκτες, μια το γήπεδο την άλλη ο διαιτητής.

Γραφικέ κ. Αναστασίου, τη στήριξη που έχεις από τη Διοίκηση και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού όλο αυτόν τον καιρό είναι για το βιβλίο Γκίνες.

Γραφικέ κ. Αναστασίου, άσε την Ξάνθη από το στόμα σου και αν έχεις κάτι να καταγγείλεις ενάντια στην Ξάνθη τα τελευταία 25 χρόνια να βγεις το καταγγείλεις αντρίκεια και επώνυμα. Διαφορετικά «κλείστο». Super ουάου coach".

Στην συνέχεια, ακολούθησε η απάντηση των "πρασίνων" με μία λιτή ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει το εξής:

"Είναι τουλάχιστον προσβλητικό η πιο γραφική ομάδα στην Ελλάδα να εκδίδει τέτοιες ανακοινώσεις".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com