ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γ ΕΘΝΙΚΗ: Δεν αποκλείεται οι 2οι των ομίλων να κληθούν να δώσουν αγώνες μπαράζ για ΑΝΟΔΟ

Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 2015

Πως προκύπτει όλο αυτό και πως μπορεί να επηρεάσει την κατάσταση; 
Ήδη με τα δεδομένα που υπάρχουν σήμερα, υπάρχει τουλάχιστον μία ακόμη θέση ανόδου από τη Γ” Eθνική στην Football League γνωρίζοντας ότι η Νίκη Βόλου, έχοντας αποχωρήσει από την Σούπερ Λίγκ, θα ξεκινήσει από τη Γ” Εθνική τη νέα προσπάθεια της.
Αν ακολουθήσουν και άλλες ομάδες όπως ο ΟΦΗ ή ο Πανιώνιος, τότε θα είναι και περισσότερες οι θέσεις από τις 4 που προβλέπονται σήμερα. 
 Από την Λίγκα στην Β εθνική προβλέπεται ότι θα πέσουν 4 ομάδες και θα ανέβουν 2, ώστε στην Λίγκα τη νέα σεζόν να υπάρχουν 16 ομάδες και στην football league που θα γίνει και πάλι μία κατηγορία 18 ομάδες. 
Για αυτό άλλωστε και προβλέπεται ο υποβιβασμός πολλών ομάδων από την Β εθνική στην Γ εθνική. 
Ανεβαίνουν 2, μένουν 14 ομάδες από τους δυο ομίλους και μαζί με τους 4 που πέφτουν κάνουν μία κατηγορία 18 ομάδων. 
 Αν όμως κάποιες ομάδες (ήδη έχουμε τη Νίκη Βόλου) δηλώσουν αδυναμία, τότε αυτομάτως θα καλυφθούν βάση νόμου από τις ομάδες της Γ εθνικής. 
Δεν γίνεται πχ να πέσουν λιγότερες από την Β στην Γ γιατί ο νόμος αναφέρει ότι η θέση πρέπει να καλύπτεται από ομάδα που έρχεται από την πιο κάτω κατηγορία. 
Θεωρητικά σήμερα υπάρχει μία επιπλέον θέση και μπορούν να γίνουν περισσότερες, αλλά από τώρα οι ενδιαφερόμενοι (πχ ΑΡΗΣ, Σέρρες, Καβάλα ... και οι ομάδες από τους άλλους ομίλους της Γ εθνικής) πρέπει να...ψαχτούν και να σιγουρέψουν ότι θα είναι αυτοί που θα καλύψουν τις θέσεις που θα προκύψουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ