ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο στίβος του Εθνικού ανάμεσα στους καλύτερους της Βορείου Ελλάδος, ΠΑΟΚ, Άρη, Ηρακλή

Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014


Τεράστια εμπειρία για τους μικρούς, αλλά και μεγαλύτερους αθλητές στίβου του Εθνικού, ήταν η συμμετοχή σε ημερίδα στίβου στο Παλέ ντε σπορ Θεσσαλονίκης, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ, Άρη, Ηρακλή, Εθνικού, αλλά και της νέας ομάδας της Αρναίας. Στους αγώνες συμμετείχαν περίπου 500 αθλητές-τριες από 7-17 ετών.

Η αναγνώριση των «κορυφαίων» της Β.Ελλάδος, στο όνομα του Εθνικού και της δυναμικής ομάδας στίβου της Αλεξ/πολης, φάνηκε και από την βράβευση της ομάδας, από τους διοργανωτές. Οι συμμετέχουσες ομάδες της Θεσσαλονίκης υποσχέθηκαν να ανταποκριθούν στην πρόσκληση του Εθνικού για τη συμμετοχή τους στους 2ους Ορφικούς αγώνες στίβου της Αλεξ/πολης, την προσεχή Άνοιξη.

Όσων αφορά την ημερίδα μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα, οι μικροί αθλητές έως 10 ετών αγωνίσθηκαν στο πρωτάθλημα KIDSATHLETICS, με μικτές ομάδες από όλα τα σωματεία, αι φωτογραφήθηκαν με τον Άγιο Βασίλη αλλά και έφτιαξαν στολίδια για το Χριστουγεννιάτικο δένδρο των αγώνων.

Τα μεγαλύτερα παιδιά, εκκολαπτόμενοι αλλά και προχωρημένοι αθλητές του Εθνικού, έδειξαν τα προσόντα τους πετυχαίνοντας σπουδαίες επιδόσεις στα αγωνίσματα των 60μ, του μήκους, ύψους. Τις εντυπωσιακότερες επιδόσεις πέτυχαν ο 16χρονος Μάρκος Αλεξάκης στο ύψος με 1.70, η 14χρονη Χριστίνα Αλεξιάδη στα 60μ. με 8.30, η 12χρονη Ανδρονίκη Χωρινού στο μήκος 4.98 και η 13χρονη Μαρίνα Γεωργίτση στα 50μ. με 7.8.
Ατομικές επιδόσεις και πολλές υποσχέσεις για το μέλλον έδωσαν η Ζωή Ηλιοπούλου, Μαρίνα Παπαδοπούλου, Μαρίνα Καραφυλλίδου, Μανώλης Αποστολίδης, Χριστίνα Τσιακίρη, Παύλος Χατζούδης, Κώστας Μαυρίδης , Χαμολή Οργκές, αλλά οι μικρότεροι Πασχαλίνα Ηλιάδου, Σίλια Σαρακιώτη και Μυρτώ Μανάργια.

Το Τμήμα στίβου του Εθνικού συγχαίρει όλους του συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες του σωματείου, αλλά και ευχαριστεί από καρδιάς το αδερφό σωματείο του ΠΑΟΚ και τα σωματεία του Άρη, Ηρακλή και Αρναίας για την φιλοξενία.

Για την ιστορία η αποστολή της ομάδας, μετα από τόσο πετυχημένη αγωνιστική παρουσία, απόλαυσε Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στον πολυχώρο COSMOS της Θεσ/νίκης.
Επόμενο ραντεβού το BAZAAR του Εθνικού το πρωί του επόμενου Σαββάτου 20/12 μπροστά από το Δημαρχείο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ