099

Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

Filled Under:

Ηλίας Προβατίδης: Έχουμε βρει σε όλους τους τομείς ρυθμό

Αισιόδοξος για την πορεία του Άρη στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής εμφανίζεται ο Ηλίας Προβατίδης που επεσήμανε μάλιστα πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τις πληρωμές στην ομάδα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis»:
Για το ισόπαλο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό: «Πιστεύω πως χθες σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο κάναμε ένα καλό παιχνίδι, είχαμε καλές μεταβιβάσεις, πετύχαμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και εν συνεχεία δεχθήκαμε ένα γκολ κόντρα στην ροή του αγώνα. Πιστεύω πως αν αντιδρούσαμε νωρίτερα θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Παρόλα αυτά πιστεύω η ομάδα βρίσκει ρυθμό και θα πάει καλύτερα στην συνέχεια».
Για την παρουσία του Κάμπος: «Ο κ. Κάμπος μας έχει βοηθήσει πολύ με την εμπειρία του. Είμαστε πολύ καλά σε θέματα τεχνικής και προπόνησης. Έτσι θα πάμε μέχρι τέλους».
Για το αν επηρέασε το θέμα που δημιουργήθηκε με τις πληρωμές των ποδοσφαιριστών: «Δεν νομίζω ότι επηρεάζεται ένας ποδοσφαιριστής από άλλα προβλήματα όταν μπαίνει να παίξει ένα παιχνίδι. Αν και νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένα ουσιαστικό πρόβλημα. Η ομάδα έχει βρει ρυθμό σε όλους τους τομείς και έτσι θα συνεχίσει. Δεν επηρεάζεται ο ποδοσφαιριστής. Σε όλους τους τομείς και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο υπάρχει καθυστέρηση πληρωμών. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα που θα μας επηρεάσει».
Για την οριστική εξόφληση στις 22 του Δεκεμβρίου: «Δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα στον τομέα των πληρωμών. Πιστεύω πως έχουμε βρει σε όλους τους τομείς ρυθμό».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com