ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άγγελος Αναστασιάδης:Για τον αποκλεισμό φταίω εγώ, αλλά για κάποιους παίκτες το πανηγύρι τελείωσε!!

Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014

Ο Άγγελος Αναστασιάδης έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα σε παίκτες που "δεν αξίζουν να φορούν την φανέλα του ΠΑΟΚ και δεν θα την ξαναφορέσουν", ενώ παραδέχθηκε πως δεν έπρεπε να στηριχθεί στην εμπειρία ορισμένων παικτών που πίστεψε πως μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα του!
Δεν είμαστε καλά, αλλά η προσπάθεια έγινε από τα περισσότερα παιδιά. Το προβλημά μου είναι ότι κάποια παιδιά που μπήκαν δεν μπόρεσαν να ξεκουράσουν κάποιους παίκτες που τραβούν κουπί από το καλοκαίρι. Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ να το γνωρίζετε είναι αυτό, ότι δεν έχουμε την δυνατότητα να ξεκουράσουμε παιδιά. Στεναχωρέθηκα σήμερα γιατί κάποιοι παίκτες απέδειξαν ότι δεν μπορούν να φορούν την φανέλα του ΠΑΟΚ και δεν θα την ξαναφορέσουν”, είπε αρχικά και στη συνέχεια του ζητήθηκε να εξηγήσει το σκεπτικό των αλλαγών που έκανε:
“Ξέρετε τι ώρα είναι τώρα; Θα παίξουμε την Κυριακή 17.15 και θα κριθούν οι Γκολάσα, Κάτσε και Τζανδάρης, γι' αυτό”

 “Μην με βάζετε να λέω ονόματα, είναι φως φανάρι. Πρέπει να ξεκαθαρίσουν και μέσα στα αποδυτήρια αυτά τα ζητήματα. Δεν μπορεί ο άλλος να σκοτώνεται και ο άλλος να βγαίνει έτσι. Δεν είναι μόνο στους αγώνες, αλλά και στις προπονήσεις, δεν γίνεται να λέει κάποιος συνέχεια ότι έχει θλάση. Πρέπει να ξέρεις ότι το πέντε θα το κάνει έξι, πρέπει να ματώνει την φανέλα. Να κάθεσαι και να μην μπορείς να κουνηθείς δεν γίνεται. Εχουμε παιδιά που δίνουν ψυχή, παίζουν με ενέσεις και δεν παραδειγματίζεται κανείς απ' αυτούς. Εχω μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά. Θέλω να τελειώσουμε στις 29 του μηνός τον Γολγοθά και μετά θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση.
Σήμερα είναι πολύ άσχημη μέρα για εμάς, για όλους. Είναι η τρίτη φορά που έρχεται ο κόσμος και τον διώχνουμε. Εμείς τον κόσμο τον θέλουμε εδώ, δεν μπορούμε να τον διώχνουμε. Πρέπει να βρούμε τα θετικά απ' αυτή την ήττα, ώστε η ομάδα να προχωρήσει και αυτό πρέπει να κάνουμε από τώρα”.
Απλά, από αυτούς που μπήκαν και περίμενε να κάνουν την διαφορά, δηλαδή τους Μάρτενς και Μαντούρο, ο Αναστασιάδης δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος.
 (προφανώς ο Μάρτενς) αποχώρησε με «σιδερωμένη» την φανέλα του από το γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ