ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014

Όπως μαθαίνουμε αλλάζουν  οι ημέρες διεξαγωγής των αγώνων ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ σε όλες τις κατηγορίες του Νομού Έβρου στον δεύτερο γύρο.
Η ΕΠΣ πήρε την απόφαση για τον πρώτο γύρο ο Βόρειος όμιλος να αγωνίζεται  κάθε Κυριακή  και ο Νότιος κάθε Σάββατο , προς διευκόλυνση των δύο ομάδων που συμμετέχουν στη Γ Εθνική κατηγορία ,Εθνικός Αλεξανδρούπολης  και στον κεντρικό Έβρο, ο Έβρος Σουφλίου.
Αυτή η απόφαση  μάλιστα χαιρετίστηκε ως ένα  θετικό βήμα για την στήριξη του Εβρίτικου ποδοσφαίρου   από  Εθνικό και Έβρο Σουφλίου.
Την Τρίτη  όμως που συνεδρίασε το Δ.Σ της ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ όπως μάθαμε  δεν βγήκε επίσημη ανακοίνωση ακόμη ,(η Ιστοσελίδα της ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ εδώ και μέρες έχει πέσει)  πήρε την απόφαση στον δεύτερο γύρο ,ύστερα από διαμαρτυρίες των ομάδων του Βορείου Έβρου αυτό να αλλάξει και να αγωνίζονται αντίστροφα, ο Νότιος κάθε Σάββατο και ο Βόρειος κάθε Κυριακή.
Αναμένεται  η αντίδραση των ομάδων  κυρίως από την Αλεξανδρούπολη για αυτήν την απόφαση της ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ .
Οι ομάδες του Έβρου που αγωνίζονται στην Γ Εθνική κατηγορία και βρίσκονται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα αυτήν την χρονική στιγμή  ,χρειάζονται την στήριξη των φιλάθλων μια που στο πρωτάθλημα φέτος αγωνίζονται ιστορικές ομάδες στον 1ο όμιλο όπως ο Άρης Θεσσαλονίκης, Δόξα Δράμας ,Καβάλα, Καστοριά, Πανσερραϊκός Γιαννιτσά....και όσοι  φίλοι αγαπούν το ποδόσφαιρο θα ήθελαν να είναι κοντά στην ομάδα τους , αλλά  θα ήθελαν να έχουν την ευκαιρία να βρεθούν και στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής ....


 
Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ