Latest: απο τον pano thrakioti(Τιμή 0 ευρώ - Ετος ίδρυσης! | : ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ στο dailymotion? | ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ στο YOUTUBE

Γαλανός:ΓΙΑ ΙΣΠΑΝΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ

0 σχόλια
Με δήλωσή του στο επίσημο σάιτ του Αρη, ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος των «κίτρινων», Γιώργος Γαλανός, ξεκαθάρισε τι ισχύει με την περίπτωση των Ισπανών επενδυτών.
Ο κ. Γαλανός επεσήμανε ότι, υπό πίεση, δέχθηκε να πάρει 300.000 ευρώ από τους Ισπανούς, αλλά θα δώσει τις 200.000 στον Α.Σ. και τις 100.000 σε φιλανθρωπικό ίδρυμα. Επεσήμανε ότι δεν ψάχνει για συμμάχους ούτε για συμπαίκτες και ότι «σε ότι έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη πρόταση και την κάθε πρόταση, εγώ από εδώ και πέρα δεν έχω καμία δικαιοδοσία. Ας κρίνει ο θεματοφύλακας του Συλλόγου, ο Α.Σ. ΑΡΗΣ για το καλό της ομάδας».
Αναλυτικά η δήλωσή του:
«Για όλα όσα ακούγονται σχετικά με την επενδυτολογία, σας αναφέρουμε τα παρακάτω:
Ουδέποτε κατηγορήσαμε κανέναν φερόμενο και ενδιαφερόμενο επενδυτή του Ποδοσφαιρικού Τμήματος.
Κατηγορήσαμε την τότε διοίκηση του Α.Σ. ΑΡΗ σε ό,τι αφορά το ηθικό και μόνο κομμάτι της κίνησης που έκανε την επόμενη ημέρα ανάληψης του Τμήματος, όταν συναντήθηκε ΔΗΜΟΣΙΑ με τους φερόμενους επενδυτές.
Όσον αφορά τους Ισπανούς, πολλάκις ζήτησαν συνάντηση.
Βρεθήκαμε και, προς διασφάλιση του ΑΡΗ, τους ανέφερα ότι για να μιλήσουμε σοβαρά υπάρχουν δύο λύσεις:
Α) Να προσκομίσουν έγγραφο πιστοληπτικής ικανότητας από ελληνική τράπεζα, 3.000.000 ευρώ ή
Β) Να βάλουν 700.000 ευρώ σε λογαριασμό του Α.Σ. ΑΡΗ
Δέχτηκαν το δεύτερο.
Κατά τη συνάντηση που είχαμε, οι Ισπανοί ανέφεραν ότι βάζουν τις 700.000 ευρώ στο λογαριασμό του Α.Σ. ΑΡΗ (μέσα από τις προβλεπόμενες νομικές διαδικασίες).
Έπειτα από ενδελεχή έλεγχο που έκαναν στα οικονομικά του Ποδοσφαιρικού Τμήματος και διαπιστώνοντας ότι έχουν καταβληθεί μέχρι τώρα από μέρους μου 500.000 ευρώ, πρότειναν να δοθούν 700.000 ευρώ στον Α.Σ. ΑΡΗΣ και 300.000 ευρώ σε εμένα (διαφορά έσοδα με έξοδα).
Έπειτα από πίεση που δέχθηκα από την πλευρά των Ισπανών, προκειμένου να εισπράξω το εν λόγω ποσό των 300.000 ευρώ αναφέρω ρητά και δημόσια ότι, από τις 300.000 ευρώ, τις 200.000 ευρώ τις δίνω στον Α.Σ. ΑΡΗΣ προς ενίσχυση των τμημάτων του Συλλόγου και τις 100.000 ευρώ σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.
Ούτε λεφτά μοιράζω, ούτε τρελός είμαι, αλλά σχετικά με τα οικονομικά μου αφήστε να γνωρίζω εγώ καλύτερα από όλους τα όριά μου και το πόσο αντέχω.
Δόξα Τω Θεώ, δεν έχω τέτοια ανάγκη.
Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν ψάχνω ούτε συμμάχους, ούτε συμπαίκτες. Σε ότι έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη πρόταση και την κάθε πρόταση, εγώ από εδώ και πέρα δεν έχω καμία δικαιοδοσία.
Ας κρίνει ο θεματοφύλακας του Συλλόγου, ο Α.Σ. ΑΡΗΣ για το καλό της ομάδας.
Τέλος, ενημερώνουμε τον κάθε επίδοξο «λογιστή» - «οικονομολόγο» - «μαθηματικό» - δημοσιογράφο ότι η συγκεκριμένη Διοίκηση, αναλογικά με τη δύναμή της, ΑΝΤΕΧΕΙ!

Και δεν αντέχει μόνο για τον ΑΡΗ της Γ' Εθνικής, αλλά ακόμη και για τον ΑΡΗ της φυσικής του θέσης, που δεν είναι άλλη από τη ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ και σε θέση πρωταγωνιστή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

livethrakiotis

LIFE STYLE

.

f

Σελίδες

Definition List

Σελίδες

Σελίδες

Ordered List

Comments

myanimations.gr

thraki tv

ΟΙ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Από το Blogger.

Google+ Followers

..

χσ

Η λίστα ιστολογίων μου

d

Blog Archive

Αναγνώστες

Archive

Text Widget

Ετικέτες

About Me

Subscribe

Featured Posts

Most selected posts are waiting for you. Check this out

Recent Posts

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Video

Comments

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σελίδες

Δημοφιλείς αναρτήσεις