ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ

Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014

«Ως βουλευτής Έβρου, νιώθω την υποχρέωση να ενημερώνω τους συμπολίτες μου ανά τακτά χρονικά διαστήματα για ζητήματα που σχετίζονται άμεσα με την περιοχή μας. Σήμερα, κι αφού έχει περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα από τότε που κατέθεσα στη Βουλή διάφορες ερωτήσεις που αφορούν θέματα της περιοχής μας καθώς και προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Έβρου, δυστυχώς, δεν έχω λάβει ακόμη απαντήσεις από τα αρμόδια υπουργεία.

Συγκεκριμένα, αναπάντητες παραμένουν οι ερωτήσεις σχετικά με την αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην καταβολή επιδότησης όσον αφορά τους παραγωγούς βιολογικών καλλιεργειών, το λόγο για τον οποίο ο νομός Έβρου υπάγεται στη Β΄ και όχι στην Α΄ κλιματική  ζώνη για το επίδομα κατανάλωσης πετρελαίου θέρμανσης,  την αβεβαιότητα εν αναμονή της εφαρμογής της νέας ΚΑΠ 2014-2020, τη δυσλειτουργία των ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ και άλλα πολλά σημαντικά θέματα.

Σε συναντήσεις που έχω με δημοσιογράφους των Αθηνών, οι οποίοι εργάζονται στα ¨υποτιθέμενα¨ μεγάλα κανάλια, τους ζητάω να ασχοληθούν και να προβάλλουν τα προβλήματα του Έβρου και της Θράκης. Βέβαια, αυτούς το μόνο που τους απασχολεί τη δεδομένη στιγμή και θεωρούν ότι είναι μεγάλο πρόβλημα στην Ελλάδα είναι τι θα ψηφίσει ο πρώην συνάδελφος μου, Παναγιώτης Μελάς.


Εμείς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στους συμπολίτες μας, θέλοντας να πιστεύουμε ότι και αυτοί θα είναι κοντά μας για να μεταφέρεται η δική τους φωνή στη Βουλή των Ελλήνων». 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ