ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ

Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου 2014

Ουδεμία ευθύνη φέρει η διοίκηση του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος για την ταλαιπωρία που επικαλείται πως υπέστη η αντίστοιχη του Άρη, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομάδας, Στράτο Τσίλογλου.

«Εμείς ήμαστε ένα χωριό φιλήσυχων κατοίκων και διασκεδάζουμε κάθε αγώνα. Ήταν χαρά μας το γεγονός ότι θα αντιμετωπίζαμε ως γηπεδούχοι τον Άρη και γι’ αυτό, παρότι φιλοξενούμενοι στο «Ανθή Καραγιάννη», προσπαθήσαμε για το καλύτερο» είπε αρχικά ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, απαντώντας σε όλα τους καταλογίζουν οι Θεσσαλονικείς.
Στη συνέχεια ανέφερε: «Κρατήσαμε μία σουίτα για τον κ. Γαλανό και την διοίκηση και τον περιμέναμε για να τον περιποιηθούμε όπως και όλη την αποστολή. Δεν έχουμε καμία ευθύνη για ό,τι έγινε κατά την είσοδο των οπαδών του Άρη στο πέταλο μαζί με τους οποίους ήταν και ο κ. Γαλανός. Εμείς απλώς βάλαμε δύο άτομα για τον έλεγχο των εισιτηρίων καθώς είναι το μοναδικό έσοδο για την ομάδα. Από εκεί και πέρα όλα ήταν απόφαση της αστυνομίας. Δεν έχουμε τίποτε με μία ιστορική ομάδα την οποία και χειροκροτήσαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ