ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ: Ο ΑΡΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΛΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΣΕ ΧΩΡΑΦΙΑ!!!!

Δευτέρα, 1 Δεκεμβρίου 2014


«Αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να δούμε. Δεν γίνεται ο Άρης να παίζει όλα τα παιχνίδια σε γήπεδα μεγάλα και καλά και εμείς να παίζουμε εδώ που οι διαστάσεις του δεν είναι καν για ποδοσφαιρικό αγώνα. Πρέπει να το δούμε».

Πικραμένος από τον τρόπο που ήρθε η ήττα στον Ακροπόταμο εμφανίστηκε ο Κώστας Βασιλακάκης, τονίζοντας πως ο αντίπαλος κέρδισε από το πουθενά, ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει πως είναι άδικο ο Άρης να παίζει όλα τα παιχνίδια σε διαφορετικά γήπεδα από αυτά των ομάδων. Αναλυτικά:

«Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Ήταν ένα άδικο αποτέλεσμα. Προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο κόντρα σε μία ομάδα που μόνο αμυνόταν, δημιουργήσαμε κλασσικές ευκαιρίες, είχαμε δοκάρι, δυστυχώς όμως δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Και ο αντίπαλος από το πουθενά πέτυχε γκολ, χωρίς να δημιουργήσει ούτε μία προϋπόθεση. Από εκεί και μετά δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο. Ο διαιτητής ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι. Νομίζω ότι πήγαμε καλά, αλλά δεν είχαμε το γκολ. Πιστεύω ότι τα παιδιά έτρεξαν, πάλεψαν, αλλά ο αντίπαλος έπαιξε και αντιαθλητικά υπό την ανοχή του διαιτητή που δέχτηκε τα πάντα» είπε αρχικά.

περισσότερα  .serressport.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ