ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ "BINTEO"

Δευτέρα, 1 Δεκεμβρίου 2014

Το Ταεκβοντό προχωράει δυναμικά προς το μέλλον με την φιλοδοξία να κερδίσει την θέση που του αξίζει στον παγκόσμιο αθλητισμό.
Πανελλήνιο Κύπελλο Ταεκβοντό "Σταμάτης Κάσσης" Ανδρών -Γυναικών-Εφήβων-Νεανίδων,Παίδων-Κορασίδων.
400 -αθλητές-τριες και 80 σύλλογοι έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο Κύπελλο "Σταμάτης Κάσσης" που πραγματοποίησε η Ελληνική Ομοσπονδία  Ταεκβοντό υπό την αιγίδα της διεύθυνσης Αθλητισμού ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου στις 29-30  Νοεμβρίου 2014

Η σημαντική αθλητική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Βόλο και συγκεκριμένα στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας.

Στους αγώνες παρουσιάστηκε μια νέα καινοτομία η  ηλεκτρονική καταγραφή πόντων με ηλεκτρονική κάσκα!!!
Οι αθλητές-τριες φορούσαν ηλεκτρονικό θώρακα και ηλεκτρονική κάσκα και έτσι υπήρχε άμεση και αντικειμενική καταγραφή των έγκυρων χτυπημάτων.
 Η χρήση  των ηλεκτρονικών συστημάτων καταγραφής πόντων όπως και η χρήση του video replay σε αμφιλεγόμενες φάσεις, λειτούργησαν προς την κατεύθυνση της λήψηςσωστότερων αποφάσεων από την πλευρά διαιτησίας.  

Από τον Φιλαθλητικό Όμιλο Σουφλίου συμμετείχαν η Δημούτση Θωμαή που κατέκτησε την  δεύτερη θέση "Αργυρό" μετάλλιο στην κατηγορία Νεανίδων -68 κιλά και ο Ψαρράς Ξενοφών την πέμπτη θέση στους Εφήβους.
Στο βίντεο που ακολουθεί μίλησαν στην κάμερα thrakiotis.com ο πρόεδρος της ΕΤΑΒΕ και Ταμίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό κος Μανώλης Χρήστος , αθλητές διετύπωσαν τις εντυπώσεις τους από την χρήση των ηλεκτρονικών συστημάτων καταγραφής πόντων,έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον οι απαντήσεις των αθλητών!!!

ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ "BINTEO"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ