ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δεν μπορεί να γίνει άμεσα πρόεδρος ο Καραγκούνης

Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014

Διαβάστε για ποιο λόγο ο παλαίμαχος άσος δεν μπορεί να αναλάβει άμεσα καθήκοντα προέδρου της ΕΠΟ
Τις τελευταίες ώρες το όνομα του Γιώργου Καραγκούνη ακούγεται και γράφεται για πρόεδρος της ΕΠΟ με τις περισσότερες ομάδες να τάσσονται υπέρ μια τέτοιας προοπτικής αλλά τη FIFA να βάζει "φρένο".
Η εφημερίδα LIVE SPORT σε δημοσίευμα της αποκαλύπτει άρθρο της παγκόσμιας Ομοσπονδίας το οποίο δεν επιτρέπει στον Καραγκούνη να αναλάβει την προεδρία της ΕΠΟ πριν ολοκληρωθούν 30 μήνες από τη τελευταία φορά που αγωνίστηκε σε σύλλογο.
Πρόκειται για το άρθρο 2, παράγραφος 4 του Κανονισμού Ιδιότητας και Μεταγραφών της FIFA το οποίο αναφέρει πως "οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές μετά τη λήξη της καριέρας τους θα παραμένουν εγγεγραμμένοι στην ομοσπονδία του τελευταίου σωματείου τους για μια περίοδο 30 μηνών".
Το τελευταίο παιχνίδι του Καραγκούνη, σε συλλογικό επίπεδο, ήταν με τη φανέλα της Φούλαμ ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως για να θέσει κάποιος υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΕΠΟ θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένος ως μέλος απλού σωματείου της Ένωσης. Βέβαια αν ο Καραγκούνης όντως πάει για πρόεδρος θα μπορέσει να ζητήσει μεταγραφή από τη Φούλαμ σε ένα οποιοδήποτε σωματείο στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ