ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Καρατζιοβαλής ?

Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014

Ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο αναφορικά με την παραμονή και μετά τον Ιανουάριο αφήνει ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής, καθώς σκέφτεται σοβαρά την περίπτωση απόσυρσης του από την ενεργό δράση.
Εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξει συνάντηση του 39χρονου τερματοφύλακα με τους Κάμπος και Τοπαλίδη, όπου θα τεθούν επί τάπητος οι λόγοι που ο έμπειρος ποδοσφαιριστής σκέφτεται σοβαρά να κρεμάσει τα γάντια του.
Αυτό που αναμένει ο Καρατζιοβαλής και πρόκειται να δρομολογήσει τις εξελίξεις είναι η πορεία της αίτησης του για απόσπαση που έχει καταθέσει, ώστε από το Πυροσβεστικό Σώμα του Μαρμαρά στο οποίο ανήκει αυτή την περίοδο να μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη.
Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, όπως τονίζει χαρακτηριστικά στο PRESSARIS ο συνδυασμός δουλειάς και ποδοσφαίρου τον έχει καταπονήσει πολύ, ενώ του στερεί πολύ χρόνο από την προσωπική του ζωή: «Ακόμα δεν έχω αποφασίσει.Πρέπει πρώτα να μιλήσω με την ομάδα και να δω πως μπορώ να βολέψω και τις δύο υποχρεώσεις μου. Υπάρχουν διαστήματα που λείπω μέρες από το σπίτι μου».
Σε ενδεχόμενη παράκληση των ανθρώπων του Άρη να παραμείνει έως και το τέλος της χρονιάς ο Καρατζιοβαλής δείχνει διατεθειμένος να μείνει και να βοηθήσει στην άνοδο της ομάδας.
Aν μου ζητήσουν να μείνω θα κάνω υπομονή και θα αφοσιωθώ στον στόχο της ανόδου. Έπειτα θα δούμε τι θα γίνει με την απόσυρση μου.Αυτό που είναι δεδομένο είναι ότι το σκέφτομαι αποκλειστικά για προσωπικούς λόγους. Το θέμα δεν έχει να κάνει με την ομάδα ή την διοίκηση”, τόνισε χαρακτηριστικά.
Εφόσον η ομάδα αποφασίσει να κινηθεί για την απόκτηση τερματοφύλακα θα δοθεί το ελεύθερο στον Καρατζιοβαλή να κρεμάσει τα γάντια του, ενώ από την πλευρά του δεν αποκλείει οποιαδήποτε συζήτηση για παραμονή του στην ομάδα από άλλο πόστο.
www.pressaris.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ