ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η λίγκα των αναβολών!!!

Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014

Παρά το ψήφισμα προπονητών και αρχηγών και παρά την ομόφωνη απόφαση της Football League για συνέχιση του πρωταθλήματος μετά από μια μακρά περίοδο αναβολών για αστείες δικαιολογίες, τελικά η ΕΠΟ αποφάσισε να το…ξανακλείσει το μαγαζί.
Μάταια η διοργάνωτρια αρχή περίμενε –όπως αναφέρουν οι πληροφορίες- επίσημη ενημέρωση από τους παράγοντες της Ομοσπονδίας για το τι θα συμβεί, καθώς αυτή δεν ήρθε ποτέ και οι ομάδες ενημερώθηκαν τελικά για την αναβολή από τα ΜΜΕ.
Η νέα αυτή απραξία πάντως δημιουργεί ένα πολύ μεγάλο πονοκέφαλο στην FL, δεδομένου ότι ο αρχικός προγραμματισμός (πρόχειρος και αυτός) για την διεξαγωγή των αγωνιστικών βγήκε εντελώς εκτός. Να σημειωθεί δε, ότι μέχρι τις 30 Νοεμβρίου ήταν προγραμματισμένη να γίνει η 10η αγωνιστική και ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε θα γίνει η 6η πλησιάζοντας ήδη προς τα τέλη του μήνα.
Τούτο βέβαια, αργά ή γρήγορα θα επιφέρει νέες αλλαγές στις ημερομηνίες των αγώνων, καθώς αν ισχύσουν τα τωρινά δεδομένα, το φετινό πρωτάθλημα θα τελειώσει τον…Αύγουστο που είναι παχιές οι μύγες. Ως εκ τούτου το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνει γνωστό το πότε θα διεξαχθούν εμβόλιμες αγωνιστικές με τις ομάδες να θεωρείται βέβαιο ότι για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα θα αγωνίζονται Κυριακή – Τετάρτη.
Αν δηλαδή αποφασιστεί κάποτε να συνεχιστεί αυτό το πρωτάθλημα που έχει χαρακτηριστεί προ πολλού η λίγκα των αναβολών.
bluearena.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ