ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η ΔΟΞΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ

Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014

Τα σημερινά δημοσιεύματα αθλητικών εφημερίδων της Θεσσαλονίκης τα οποία επανήλθαν στο θέμα της υποτιθέμενης προοπτικής για μεταγραφή του Βασίλη Κωνσταντινίδη στον Άρη, ήταν αυτά που ενόχλησαν τα μέλη της διοικούσας επιτροπής της Δόξας.

Επίσημη αντίδραση της Δόξα Δράμας στα σενάρια που θέλουν τον Άρη να ενδιαφέρεται έντονα για τον Βασίλη Κωνσταντινίδη, με τη διοίκηση των μαυραετών να ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει καμία πρόταση και να υπογραμμίζει πως συνεχείς αναφορές σε αυτό το θέμα «αποτελούν αιτία για διατάραξη των σχέσεων της ομάδας μας».

Η ανακοίνωση της Δόξα Δράμας:
Η Διοικούσα Επιτροπή του ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ θεωρεί, ότι οποιαδήποτε αναφορά σε ενδεχόμενες μεταγραφές ποδοσφαιριστών που ανήκουν στο δυναμικό του ΓΣ  ΔΟΞΑ  ΔΡΑΜΑΣ σε άλλους συλλόγους, είναι άκαιρες, στερούνται σοβαρότητας και αποτελούν αιτία για διατάραξη των σχέσεων της ομάδας μας, με τους συλλόγους που εμπλέκονται σε τέτοια σενάρια. Επίσης, αναφέρουμε ότι προς το παρόν δεν έχουμε δεχτεί ουδεμία πρόταση για μεταγραφή ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, από οποιοδήποτε άλλο σύλλογο.
ΔΡΑΜΑ 23/11/2014
ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΤΟΥ  ΓΣ  ΔΟΞΑ  ΔΡΑΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ