ΠΡΟΣΦΑΤΑ

LIFE STYLE

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Gossip

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΟΕΓΑ)

Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014

Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησαν τα παιδιά του Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης στο Διεθνές Τουρνουά Ενόργανης Γυμναστικής “ LYOBCHO SOLASKHY” 22-23 Νοεμβρίου 2014 που διεξήχθη στην πόλη του BLAGOEVGRAD  στην  BULGARIA.
Στο συγκεκριμένο τουρνουά συμμετείχαν ομάδες από  (6) χώρες (Ελλάδα, Βουλγαρία, Αγγλία, Αζερμπαϊτζάν, Σερβία, Σκόπια) με 180 παιδιά από 7 – 12 χρονών.
Οι εκπρόσωποι της Αν. Μακεδονίας και Θράκης στο συγκεκριμένο άθλημα και παρά τις δύσκολες συνθήκες που προπονούνται, απέδειξαν με τις διακρίσεις τους, ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο!!! Ο προγραμματισμός και η ποιοτική δουλειά που ακολουθείται, πάντα μακροπρόθεσμα αποδίδει καρπούς.
Τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα και πολλά ψυχικά αποθέματα. Συναγωνίστηκαν με παιδιά που δουλεύουν σε πολύ καλύτερες συνθήκες και με ομοσπονδιακούς προπονητές!! Χαρακτηριστικό δυσκολίας, ήταν ο χρόνος  προσαρμογής των παιδιών του Ο.Ε.Γ.Α. στα όργανα τελευταίας τεχνολογίας που υπήρχαν για τον αγώνα και η κούραση από το ταξίδι.
Για την ιστορία ο ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ κατέκτησε την 3η θέση στο σύνθετο ατομικό (χάλκινο μετάλλιο) με (2) χρυσά μετάλλια στους κρίκους και στο άλμα και (1) χάλκινο στον ίππο με λαβές.
Η ομάδα των κορασίδων αποτελούμενη από την ΔΗΜΟΥΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΚΟΡΩΝΙΔΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ και ΚΟΜΗΤΗ ΝΑΤΑΛΙΑ κατέκτησαν την 1η θέση στο σύνθετο ομαδικό με το κύπελλο να έρχεται στην Αλεξανδρούπολη.
Η ΔΗΜΟΥΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ κατέκτησε την 2η θέση (αργυρό μετάλλιο)στο σύνθετο ατομικό, με (1) χρυσό μετάλλιο στο άλμα  και (1) χάλκινο μετάλλιο στην δοκό και η ΚΟΡΩΝΙΔΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ την 4η θέση στο σύνθετο ατομικό και (1) αργυρό στο άλμα.
Η ομάδα των παγκορασίδων αποτελούμενη από τις ΧΡΟΝΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ, ΚΕΛΕΣΙΔΟΥ ΑΝΝΑ –ΜΑΡΙΑ, ΠΛΟΥΜΙΔΟΥ ΜΑΡΗΛΙΑ, ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗ ΑΓΑΠΗ και ΔΑΜΚΑΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ , έδωσε σπουδαίο αγώνα.  Αποκόμισαν με την προσπάθεια τους, σημαντικές εμπειρίες που θα επιδράσουν θετικά  την εξέλιξη τους, στο μέλλον.
Οι βαθμολογίες των παιδιών ήταν σύμφωνα με τον κώδικα της F.I.G.σε μεγαλύτερες κατηγορίες, με ελεύθερα προγράμματα.
Εκτός από την αγωνιστική απόδοση και προσπάθεια των παιδιών που έδειξαν με το ταλέντο τους πως η γυμναστική έχει μέλλον, η χαρά και η άμυλα ήταν από τα στοιχεία που χαρακτήριζαν τις αρχές και τις αξίες όλων των παιδιών ανεξαρτήτως από την χώρα καταγωγής τους.
Είναι πολύ ενθαρρυντικό  μέσω του αθλητισμού τα παιδιά να δείχνουν το δρόμο για ένα μέλλον που η ειρήνη και συνεργασία μπορεί να αποδώσει με άριστα αποτελέσματα σε όλους τους τομείς.
Εκτός από την χαρά των παιδιών που συμμετείχαν σε ένα διεθνές τουρνουά και αποκτήσαν  εμπειρίες που θα συζητάνε για πολύ καιρό, δημιουργούνται  κίνητρα για να συνεχίζουν τις προσπάθειες τους για την επίτευξη των στόχων τους.

Η ομάδα του Ο.Ε.Γ.Α. παρά των κενών προδιαγραφών στις υποδομές και στις συνθήκες δουλειάς και με μοναδική δύναμη την ποιοτική δουλειά των προπονητών ( ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ,  ΑΓΓΙΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΗ, ΜΠΟΥΤΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ,ΚΟΥΦΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΔΟΥΛΓΕΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ) και του ειδικού συνεργάτη ( ΜΠΟΥΤΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ), εκπροσωπεί επάξια και με αξιοπρέπεια την περιοχή μας.
Στο τέλος της διοργάνωσης μοιραστήκαν αναμνηστικά δώρα με τουριστικούς οδηγούς στις αποστολές της Ελλάδος και των άλλων χωρών  και ακολούθησε δεξίωση.
Καλή συνέχεια ευχόμαστε στον Ο.Ε.Γ.Α. και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για τις προσπάθειες των παιδιών και των προπονητών τους!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο, ή στείλε μήνυμα στο pthrakiotis@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ' ΝΕΑ